Мене зупинив..."бик"

16 листопада 2012, 14:58
Власник сторінки
Інженер-конструктор, фахівець з пожежозахисту.
0
407

Так працює ДАІ


Леонід Євмєньєв

Незалежний журналіст, член НСЖУ.

Мене зупинив … «бик».

В житті кожної людини бувають складні часи. Та втрачати рідних, тут, як кажуть, без коментарів.

Терміново їдемо, траса Житомир – Рівне, так, я перевищую швидкість  - населений пункт, та, як кажуть, на дорозі повний штиль.

Зупиняє інспектор ДАІ, ввічливо, чітко називає своє прізвище, звання, посаду. Повідомляє причину зупинки, яку я і не заперечую. Просто пояснюю: «Так треба, поспішаю». Дружина поруч, пояснює: «Померла людина, треба доїхати швидко».

Мені, водієві більш ніж із сорокарічним стажем, який бачив уже багато, реакція правоохоронця була приголомшлива. Він не попередив, не зробив усного зауваження, просто поцікавився, як ми себе почуваємо, попросив бути обережними і побажав щасливої дороги.

Це, зрозуміло приємна частина історії. Тепер - до чого тут «бик». Водіїв, які неадекватно поводять себе на дорозі, справді багато. Їх називають «бики». Причому виділити «бика» за маркою авто не можна, вони є на будь-яких авто.

Так само не можна і виділити адекватного і неадекватного інспектора ДАІ. Хто він -«бик», чи грамотна, принципова людина, - з’ясовуєш вже після особистого контакту.

Тож усе по порядку. 14.11.12 р., дорога на м. Камянець-Подільський, усім водіям відомий пост № 2 на крутому повороті. Швидкість менш ніж

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.