Чуть-чуть женився

28 листопада 2012, 22:38
Власник сторінки
журналіст
0
375

Якщо женився по зальоту, вважай, що холостяк.

Це мене просто вбило. Якщо женився по зальоту, вважай, що не женився. Як це розуміти?  Як на мене, це те саме, що напівмертвий, напівлисий, напівспілий.

Я реально розізлилася. Не за себе. У мені від злості волали всі жінки мого роду. А приводом для цього став випадково почутий на вулиці шматок розмови двох шмаркачів. Ідуть собі два пацанчики і обговорюють останні новини.

- Я женився на вихідних. Ну тіпа не женився, бо то не по любві. Вона залетіла. Виходу не було. Вважай шо холостяк. Бо шо то за женяча по зальоту?

- Не поняв? Ти женився чи не женився? Ну і шо, шо по зальоту.

- Якби по любві, сказав би, шо женився, але ти ж розумієш, вона залетіла. Тіпа чуть-чуть женився. Ну ти поняв?

Не знаю, чи друг жениха «поняв», та я, перезлившись, дещо догнала. Не женився би він, дівчина б самотужки народила, дала дитині своє прізвище. Через кілька років дитя б підросто, і паспорта не треба, щоб сказати, що це дитина хлопця з сусіднього будинку. Як дві краплі води. Якщо дівчина – мудра жінка, через якийсь час вийде заміж, народить дітей уже в благополучній сім’ї.

Років через 20-30 те байстрюче дитя захоче нарешті познайомитися зі своїм кровним батьком. А він подивиться у свої очі, тільки на молодій людині і скаже: «Ей, ти шо. Я тут ні прі чом. Тебе не знаю, твою маму лише раз, і то здалеку бачив. Не підходи до мене більше з такими питаннями». Ось така правда життя – очі вітром надуло, добре, що Ісусом не назвали. Напевне все таки краще, щоб він «чуть-чуть женився», аніж віднєкувався, хоч якась відповідальність, щось на кшталт  ікри "второй свежести".

І тут мені чомусь згадався давній знайомий. Красивий, розумний, перспективний, галантний хлопець. Мрія, а не чоловік. І якось на одній вечірці між іншим сказав: «А я не одружуся, доки моя дівчина не завагітніє. Гуляти і так можна, а для спільного життя діти мають бути. От запропоную їй вийти за мене. У неї звичайно гарний смак, відразу погодиться. Поживемо ми рік, два, десять, а дітей немає. І що? Для чого мені пуста жінка?»

Може тому пацанчику, який «чуть-чуть женився», насправді в біса пощастило. А він так і не поняв.  

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.