Ні – Митному союзу!

16 грудня 2012, 19:48
Власник сторінки
Общественный деятель
0
260

Сьогодні не можна бути осторонь, сьогодні настав час рішучого вибору: або ми йдемо в Європу, або йдемо назад, в майбутній нео-СРСР.

Друзі! Українці!

Майбутнє України як незалежної держави опинилось під загрозою. Правлячим режимом заплановане підписання договору про Митний союз з Росією. Детальніше: http://www.pravda.com.ua/news/2012/12/14/6979762/

Харківські угоди, закон Ківалова-Колесніченка "Про мови в Україні", протягування закону про референдум, зміст останнього послання президента, у якому наголошується на приєднанні до правил Митного союзу – все це ланки одного ланцюга, ланцюга, який веде до втрати незалежності України.


Тому ми звертаємось до всіх, кому не байдужа Україна, кому не байдуже майбутнє наших дітей. Ми звертаємось до тих, кому не байдужі базові європейські цінності - права людини, демократія, верховенство права. Сьогодні не можна бути осторонь, сьогодні настав час рішучого вибору: або ми йдемо в Європу, або йдемо назад, в майбутній нео-СРСР.

Ні – Митному союзу! Ні – зраді інтересів України!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.