ЯНУКОВИЧ ЇДЕ ДО МОСКВИ, АБИ ДАЛІ ТОРГУВАТИ НАЦІОНАЛЬНИМИ ІНТЕРЕСАМИ.

17 грудня 2012, 15:14
Власник сторінки
0
282

Допоки українська опозиція грається в бутафорні війни на тлі мовного закону та влаштовує в Раді показові бійки, Україна ризикує втратити свою економічну незалежність.

 Саме завтра, 19 грудня, В.Ф. Янукович поїде до Кремля, аби остаточно віддати Москві енергетичну незалежність України.

Нагадаємо, попередньо посол Росії в Україні Михайло Зурабов заявляв,що візит президента України спрямований на документальне досягнення конкретних домовленостей у сфері енергетичної співпраці між країнами, однак прес-служба глави держави заявляє, що у Москві В.Янукович візьме участь у неформальному засіданні Ради Глав держав – учасниць СНД.

Дивує інше: українська опозиція, зайнята бійками в Верховній Раді, досі не спромоглася висловити свою чітку позицію відносно справжніх намірів візиту Януковича. Невже опозиції байдуже, що підпише Янукович в Кремлі, невже голови трьох опозиційних фракцій наївно думають, що, знижуючи ціну на газ, Україні не доведеться поступитися своїми державними інтересами?

Голова ВК «Наступ» Руслан Секела заявляє: «Янукович їде до Росії в черговий раз продавати Україну. Готується справжня Переяславська зрада! Хто ж буде хвалитися тим, що в обмін на «зменшення ціни газу вдвічі», доведеться віддати енергетичну безпеку держави, пропонуючи за таку «послугу» українську газотранспортну систему, або ж підписуючи кабальну угоду про вступ до Митного союзу, що може стати початком кінця українського національного суверенітету».

Ми вимагаємо від опозиції оприлюднення чітких заходів безпеки, щоб не дозволити здачу національних інтересів. Досить «підігравати» президенту та займати вичікувальну позицію. Діяти необхідно саме зараз і на випередження , щоб не допустити плачевних результатів завтра.

Зокрема Р. Секела додав: «Чому сьогодні опозиція не блокує трибуну Ради, не вимагає оприлюднення стратегічних документів, які президент підписуватиме завтра, чому не протидіє цьому візиту, в крайньому разі можна скласти більше 150 депутатських мандатів, створивши політичну кризу в Україні?. Варіантів багато, однак опозиція не поспішає їх застосовувати».

Прес-служба ВК «Наступ».  

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.