Націоналісти проти зростання ціни на хліб у Києві

18 грудня 2012, 13:37
Власник сторінки
Communication group
0
183

17 грудня Київська міська організація Конгресу Українських Націоналістів разом із колегами з УНП провела пікет КМДА з вимогою не допустити зростання цін на хліб у Києві.

17 грудня Київська міська організація Конгресу Українських Націоналістів разом із колегами з УНП провела пікет КМДА з вимогою не допустити зростання цін на хліб у Києві. Одразу після виборів до Верховної Ради підприємство "Київхліб" підвищило ціни на сорти батон та український. Антимонопольний комітет визнав таке підвищення економічно необґрунтованим та зобов'язав "Київхліб" повернутись до попередніх цін. Проте досі ці найпопулярніші сорти хліба продаються за завищеними цінами.

Незважаючи на 700 видів хлібо-булочної продукції, яка виробляється "Київхлібом", підвищили ціну саме на батон та український – сорти, які купують передусім соціально вразливі категорії киян. На думку КУН, таке зростання цін не могло відбутись без неофіційного схвалення київською та навіть центральною владою.

У своїх виступах активісти наголошували на інших соціальних проблемах столиці. За інформацією із певних джерел, київська влада готує киянам підвищення цін на проїзд у міському транспорті, а також підвищення тарифів на послуги ЖКГ. Крім того, одразу після виборів почали затримувати заробітну плату бюджетникам у Києві, зокрема освітянам, працівникам медичних закладів та ЖЕКів.

По закінченню пікету до КМДА було передано звернення, в якому від О.Попова у межах його компетенції вимагають забезпечити виконання підприємством "Київхліб" вимог Антимонопольного комітету, тобто знизити ціну на український та батон. Також у зверненні йдеться про необхідність вчасно розраховуватись із бюджетниками та не допустити підвищення тарифів на проїзд у комунальному транспорті та тарифів на послуги ЖКГ.

Відео дивіться тут.

Володимир Манько

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.