Фотовиставка "Тернопіль очима іноземців"

12 січня 2013, 10:45
Власник сторінки
0
411
Фотовиставка  Тернопіль очима іноземців

Міжнародна молодіжна громадська організація «АЙСЕК» за підтримки Тернопільської міської ради 15 січня організовує фотовиставку «Тернопіль очима іноземців».

Даний захід відбуватиметься в рамках проектів «Ознайомтесь з Україною» та «Тернопіль – студентська столиця України». Метою фотовиставки є привернення уваги громадськості до культурної, архітектурної та природної спадщини нашого міста. Усі фотографії зроблені стажерами з-за кордону, які працюють у проекті «Ознайомтесь з Україною». Офіційне відкриття відбудеться в холі Українського Дому  «Перемога», початок о 12.00 год. Вісім волонтерів будуть готові поділитися своїми враженнями про Тернопіль, познайомитись з гостями фотовиставки, розкажуть чим саме привабило, здивувало їх наше місто та з радістю дадуть відповіді на ваші запитання.
 
Лише один день, щоб побачити Тернопіль очима студентів інших країн!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Тернопіль,фотовиставка,іноземець
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.