Про КРАНИ над дитячими садочками на Печерську, в центрі Києва.

18 січня 2013, 18:29
Власник сторінки
Голова руху "КИЯНИ РАЗОМ", канд.ек.наук
0
334
Про КРАНИ над дитячими садочками на Печерську, в центрі Києва.

Сьогодні на Оболоні впав будівельний кран, дві людини загинули. Нажаль крани падають у всьому світі і особливо в Києві. Скільки цих кранів недбало встановлено у дворах перед нашими вікнами?

Хто, як і за скільки контролює безпеку встановленої будівельної техніки?

Враховуючи «низький» рівень хабарництва та «високий» рівень контролю за якістю експлуатації будівельної техніки, можу передбачити, що НІХТО!

 У минулому році до мене в громадську приймальню «КИЯНИ РАЗОМ» звернулись обурені батьки дітей, які ходять до дитячого садочку №731 по бульвару Лесі Українки, 21 на Печерську.

Над дитячим садочком вже багато років нависає покинутий будівельниками кран. Будівельна компанія збанкрутіла і нема кому прибрати небезпеку.  

Будь, які звернення батьків до місцевої влади із вимогами забезпечити безпечне розібрання конструкції висотного крану були невдалими.

 КИЯНИ РАЗОМ звернулись до Президента та Голови КМДА попереджаючи про критичність ситуації і наближення акцій громадської непокори (один із небагатьох ефективних заходів звернення уваги влади до порушення нашого конституційного права на комфортне життя). Спрацювало. Протягом тижня загрозу було ліквідовано, скрипучий кран розібрано.

Жахливо, але тільки після падінь та підняття громадськості відбувається контроль за технікою безпеки.

Як і на більшість раніш поданих мною вимог громада так і не знає прізвищ винних у смертельній недбалості – покинутого крану над дитячим садочком. Жоден посадовець не був притягнутий до відповідальності за ЗАГРОЗУ МАЛЕНЬКИМ КИЯНАМ!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.