Часопис "National Geographic Україна" вже в квітні і українською мовою

19 січня 2013, 14:39
Власник сторінки
інженер (Dipl.-Ing.)
0
412

Приємно, що часопис буде виходити українською мовою.

В квітні 2013 р. стартує українська локалізована версія часопису National Geographic  - "National Geographic Україна" .

Заступник головного редактора видання Дмитро Губенко привідкрив деякі деталі:

"Для команди NatGeoУкраїна дуже важливо знати, що ми маємо небайдужу аудиторію, яка із нетерпінням чекає на перший номер. Зрозуміло, що всім цікаво, якою буде концепція журналу та ступінь локалізації контенту. Поки що ми плануємо приблизно таке співвідношення американських та українських матеріалів: 75% на 25%. Можливо, у перших номерах буде навіть трохи більше іноземного контенту. Передусім це пов'язано з тим, що NatGeoУкраїна є не абсолютно самостійним виданням, а членом всесвітньої журнальної родини National Geographic, до якої зараз належать 39 видань. Усі вони працюють згідно з брендбуком, а за дотриманням правил пильно стежить National Geographic Society. Матеріали "материнського" - американського - журналу переважають практично в усіх місцевих версіях, при цьому їх вирізняє традиційно висока якість. Але українські матеріали в українській версії NatGeo неодмінно будуть, і їх відсоток поступово зростатиме. З часом запрацює і сайт журналу".

"Друзі, - анонсував також Дмитро Губенко, - в американському NatGeo є рубрика Your Shot, опублікувати своє фото в якій має шанс кожен фотограф-аматор світу (до речі, активно надсилають свої світлини й українці). В українській версії ми теж плануємо запровадити таку рубрику (з поки що умовною назвою "Ваш кадр"), тож запрошуємо всіх надсилати свої вдалі кадри на нашу редакційну пошту (ngm@sanomamedia.com.ua). Жодних вимог до фото ми поки не виставляємо, проте будемо більш раді отримати фото саме на українську тематику (розмір доданих файлів не повинен перевищувати 5 мб). Звісно, якщо у вас є геніальна фотографія, зроблена в іншій країні, то висилайте теж. Єдине прохання - намагайтеся брати не кількістю, а якістю :)"

Приємно, що часопис буде виходити українською мовою.

Ціна в 25,- грн. за примірник видається досить доступною.

Останні за часом запуску версії NatGeo у світі:
- перська (листопад 2012 року);
- грузинська, латиська та монгольська (жовтень 2012 року);
- естонська (жовтень 2011 року);
- арабська (жовтень 2010 року);
- литовська (жовтень 2009 року).
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: National Geographic
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.