Так звана "Верховна рада" як механізм підкупу потенціальних противників режиму.

21 січня 2013, 23:25
Власник сторінки
громадянин
0
238
Так звана  Верховна рада  як механізм підкупу потенціальних противників режиму.

Чому було стільки шуму і погроз владі перед виборами і такі довгі, ситі та спокійні новорічно-різдвяні канікули у нашої "непримиримої" опозиції?

Та і теми, якими атакують українську політику "полум*яні революціонери", не назвеш першочерговими в розграбованій і фактично помираючій під злочинною окупацією країні. Це можуть бути варіації назви етносів, недопущення усиновлення хворих сиріт іноземцями чи видбутку сланцевого газу. І все виглядає як скоординований спаринг з регіональною владною командою. Нема мови про імпічмент Януковичу чи відкликання депутатів, на обіцянках яких будувалась виборча кампанія.
  Та чи є чому дивуватись? Адже точка зору міняється зі зміною місця сидіння. А вчорашні "революціонери" усілись в м*які бархатні крісла ВР. Отримали зарплату, мінімум в 20 раз більшу за ті рабські подачки, на які існують добра половина україців. Причому для отримання цих аморальних "зарплат" зовсім не потрібно навіть ходити на роботу. З моменту прийняття присяги рада працювала раптом 4 дні. Плавно переходячи з різдвяних канікул у відпустку! Коли вони встигли переробитись?
  Вони отримують незароблені премії і доплати. "Матаріальні допомоги" і всілякі пільги. Квартири в Києві. Після закінчення строку повноважень рік отримують повну зарплату, а потім пожиттєво - половину, якщо не знайдуть(!) роботу. Недавно в СМІ була оприлюднена інформація: сьогодні маємо 800 пенсіонерів - колишніх "народних" депутатів. Іх персональний річний пенсійний фонд - 600 млн гривень. По 750 тисяч на одного. У них безкошовний автопарк і авіаперельоти. Своя медицина Феофанія. Коротше кажучи - комунізм в одній окремо взятій Раді. Або - розбещення і підкуп незаслуженим багатством за рахунок обкраденого народу.
  Це почалось не сьогодні. Комуністичні ідеологи знали, як нейтралізувать своїх противників. І свою діяльність ВР незалежної України в 1991 році почала з ганебного рішення про виділення "народним" депутатам автомобілів "Жигулі" по "державних" цінах. Більшість пам*ятає, яка тоді була ринкова ціна дефіцитних авто. Це і був корупційний гачок, на який зачепили недосвідчених рухівців і націоналістів. До честі Степана Хмари, він єдиний відмовився від того іудиного авто. Решта купилася. Далі був розкрадений за участі депутатів банк "Україна". Була маса великих і ганебних корупційних дій. Від яких завжди можна було прикритись недоторканністю. Хто не хотів миритись з цим - отримував зустрічний камаз, як Вячеслав Чорновіл.
  Таким чином, сьогоднішні депутати, погодившись на аморальні умови повного комунізму - для себе в розореній і розкраденій країні, перетворились відразу на зрадників свого народу і своїх виборців зокрема. І ждати від них революційних дій просто смішно. У них жисть удалась! А жодна притомна влада не буде платити їм такі незаслужені і незароблені дивіденди. Значить, депутати і вся ВР стають апологетами існуючого антинародного режиму. Тому що його повалення означає зруйнування депутатської розкішної синекури та ставить перед необхідністю  заробляти собі на хліб нарівні з кожним українцем. А порядні люди мали спалити мандати ще після гвалтування конституції і ганебних харківських угод. Коли стало ясно, що Рада перетворена на злодійський вертеп.
  Значить, в сьогоднішніх реаліях ВР і всі депутати стали одною зі складових частин антинародного режиму, яка просто нездатна боротись сама проти себе. І громадяни, які хочуть щось змінити в цій нещасній країні, повинні це усвідомлювать. Потрібно об*єднувать народ у партію українського відродження, формувать осередки на місцях і проводити патріотичну роботу в масах. Політпроекти, фінансовані провладними олігархами, виявили свою колаборантську природу і небажання щось суттєво міняти в феодальній по суті системі. Потрібні нові лідери-ідеалісти на зразок Махатми Ганді чи Вацлава Гавела, які б власним прикладом демонстрували презирство до матеріальних благ і просували моральні і патріотичні цінності. А поки що мандат депутата означає, що його власник вступив у партію Золотого Унітазу. 
  Тому на часі повстає проведення безкровної народної революції. З повною заміною еліти на моральних і не націлених на багатство людей. У всіх успішних країнах такі люди знайшлись.  Знайдуться вони і на нашій землі. Не можна терпіти середньовічний феодалізм у 21-му столітті.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.