За що мер Тернополя отримав подарунок від автора білборду з бабусею і котом?

23 січня 2013, 18:13
Власник сторінки
0
381
За що мер Тернополя отримав подарунок від автора білборду з бабусею і котом?

Міський голова Тернополя Сергій Надал в середу 23 січня зустрівся з учасниками проекту “Школа громадської активності”.

    Напрямок розмови задав керівник ГО “Файне місто” Рустам Ергешов, який пояснив, що кожен з учасників школи повинен буде написати есе на тему “Тернопіль у 2025 році”. Аналогічне запитання було задано й очільнику міста. Зібравшись думками Сергій Надал озвучив наступні напрямки розвитку міста на найближчі роки:
•    Тернопіль - логістичний центр заходу України (вантажні та пасажирські перевезення),
•    Тернопіль - комфортне і затишне місто для проживання,
•    Тернопіль - розвинений центр IT- технологій,
•    Тернопіль - найбільш комфортне місто для здобуття освіти.

    Протягом розмови піднімались й не дуже комфортні запитання на кшталт – коли буде сміттєпереробний завод та чому комунальники не встигли прибрати сніг на дорогах?
    Атмосфера панувала по-домашньому затишна завдяки смачному печиву та ароматній каві. Учасники активно почали задавати запитання. “Ну мені дуже пече” – сказала одна з учасниць, переконуючи, що її запитання досить важливе і їй потрібно надати слово.
    Під кінець зустрічі організатори, користуючись нагодою, вручили міському голові подарунок, який передав йому Максим Голосний (автор “Бабусі і кота”) - незвичайну та особливу чарку. Вона з кришталю, виготовлена вручну у Дніпродзержинську, а всередині вкрита сріблом 999 проби, котре іонізує налиту в неї рідину. Любов Вовк процитувала пана Голосного: “Це знак того, що Ви – людина, котра працює «не словом, а ділом». Цей дарунок є важливим політичним кроком. Люди, котрі не сприяють ніяким позитивним зрушенням в державі – не отримають такої чарки. Відомий громадський діяч з Дніпропетровщини відзначає цим своєрідним «знаком якості» лише тих людей, котрі роблять не словами, а ділами. Так, наприклад, міські голови Дніпродзержинська та Дніпропетровська, звідки автор «Бабусі і кота» родом, такого кришталевого подарунка не отримають.”
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Тернопіль,сергій надал,молодь
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.