Парадокс «проффессіоналів»: безробіття і ожеледиця

24 січня 2013, 08:07
Власник сторінки
0
265

За інформацією Департаменту охорони здоров'я Київської міськдержадміністрації, 21 січня з ушкодженнями, отриманими через ожеледицю, у лікарні Києва звернулося 579 осіб, що в чотири рази більше середніх показників у столиці. При цьому в Києві нараховується щонайменше 78 тисяч безробітних (дані Головного управління статистики у м.Києві). Виникає просте питання: де логіка у команди проффесіоналів? Припустимо, з цих 78 тисяч половина здорові молоді чоловіки. То чи не погодилися б вони, скажімо, за 100 гривень в день, взятися за розчистку столиці від ожеледі? Якщо Попов не здатен керувати міськими службами (бо ж всі бачать, що комунальники палець о палець не вдаряють), то це є рішення проблеми. Випереджаючи заперечення регіоналів, що, буцімто, немає грошей – 24 мільйона, заплановані на бесідку Януковича вистачить, щоб зробити столицю придатною для пересування.

Якщо ж Янукович, отримавши в поразку на виборах у Києві, вирішив його здати і задобрювати лише свої базові регіони, то хай так і скаже. І повертається у крісло губернатора Донецької області, а Попов – у рідний Комсомольськ. Думаю, країна буде тільки рада.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Янукович,Попов,Київ,пр
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.