У Тернополі стартували змагання з хокею на озері "Ternopil Hockey Classic"

26 січня 2013, 10:35
Власник сторінки
0
473
У Тернополі стартували змагання з хокею на озері  Ternopil Hockey Classic

На вихідні до Тернополя завітали команди любителів хокею з Львівської, Київської, Вінницької, Одеської та Тернопільської областей поборотись за кубок "Ternopil Hockey Classic".

 Загалом участь у заході беруть 13 команд зі всіх куточків України.
    Під час відкриття змагань, учасників привітав в.о. міського голови Тернополя Олександр Степанюк: “Радий вітати усіх любителів хокею на льодових майданчиках Тернопільського ставу. Завдяки спільним зусиллям ініціативної групи любителів хокею та Тернопільської міської ради ми, вперше в Україні, проводимо змагання з хокею на озері. Я впевнений, це стане хорошою традицією, і наступного року тут збереться значно більше команд. Нехай переможе сильніший!”.

Інформація про  хокей на озері
    Хокей на озері це різновид класичного хокею, але з декількома важливими відмінностями:
•    немає воротаря
•    немає бортів
•    гра проводиться на відкритому повітрі, на замерзлому озері чи річці. Саме так і зароджувався хокей з шайбою.
 
    Спрощені правила, направлені на зменшення силової боротьби і сили кидків, збільшення вміння володіння шайбою, передачі чіткого пасу і високого навику катання на ковзанах. Ці чинники дають змогу відчути, що таке хокей з шайбою і не потребують повного комплекту дорогої амуніції. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Тернопіль,хокей
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.