Як Киянин заявляю - Громадської ради в Києві не існує!

29 січня 2013, 12:34
Власник сторінки
Голова руху "КИЯНИ РАЗОМ", канд.ек.наук
0
210
Як Киянин заявляю - Громадської ради в Києві не існує!

Громадської ради в Києві не існує, а продовжуються збори «молодої команди»!

Сьогодні в будинку Поштампту відбулися скандальні установчі збори з обрання Громадської ради при Київській міській державній.

Громадські збори при КМДА є профанацією та зібранням більшості підсадних активістів для узгодження дій влади в нашому рідному місті. Громадська рада – це марево необхідне для продовження роботи владної команди в Києві. 

Особисто засвідчую, що провладним присутнім були роздані аркуші із вказаними номерами необхідних для влади кандидатів. «Громадські діячі» із завданням справилися і номери відмітили. На фото видно старання однієї "патріотки" Києва.

Рада ніяких умов для реалізації Киянами конституційного права на участь в управлінні державними справами НЕ СТВОРЮВАТИМЕ, контролю за діяльністю влади НЕ ЗДІЙСНЮВАТИМЕ, врахуванню владою думки громади НЕ СПРИЯТИМЕМЕ.

Така Громадська рада не потрібна!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.