Користувачі ЖЖ (Livejournal) з Росії масово реєструються як українські блоґери

30 січня 2013, 06:38
Власник сторінки
інженер (Dipl.-Ing.)
0
262

Їх мета зрозуміла - попасти в ТОП українського рейтингу.

Користувачі ЖЖ (Livejournal) з Росії масово реєструються як українські блоґери і тим самим відбивають в останніх такий дорогоцінний трафік. Їх мета зрозуміла - попасти в ТОП українського рейтингу. Адже в український ТОП швидше за все простіше вибитися. Потім в загальний легше йти за рахунок лавиноподібного від українського трафіку. Відбувається явна маніпуляція. 

Ігор Бігдан, один з найпопулярніших блоґерів рунету і за сумісництвом - директор з розвитку ЖЖ в Україні наче і намагається боротися з цією проблемою в головному офісі ЖЖ. Але поки віз і нині там.

Проблема насправді не з простих.

"Український блоґер, хто він?" - запитує  cinematographua - "який він? Чим він відрізняється від неукраїнського? За яким критерієм відрізняти? Чим він повинен довести що гідний бути не тільки в загальному Топі але і в українському?".

Знайти відповіді на всі ці запитання має на меті опитування блогерів, що входять в Український ТОП : "У якій ТОП ви згодні входити?". Дописувати можна як відкрито, так і анонімно, відповідаючи на кілька запитань голосування. Перші реакції деяких блоґерів досить показові:

"Краще бути першим у себе в Рохляндії, ніж 143123 в загальному. Пишу для себе і намагаюся веселити друзів. Виходжу постійно в топ України. Роблю це легко і з задоволенням. Для того, щоб вийти в топ загальний - треба рвати пузо. Питання - а нахера???" - ділиться своїм досвідом такий собі ben_son.

"Моя дружина з України, сам з Росії. Живу то там, то там, як бути?" - бідкається denis_balin.

"Питання, на яке немає однозначної відповіді. Природно я бажаю входити в загальний Топ, але зрозуміло, що в український потрапляти реальніше Ну і, мені здається, обговорення не має сенсу. Напевно СУПу вигідна така ситуація - зайвий Топ, в якому крутяться ті ж люди - зайвий трафік. Якби вони хотіли щось виправити - давно б зробили" - стверджує valse_boston.

Та хіба журнали створюються і ведуться заради ТОП-ів? Питання наче риторичне ...

==========
Для того, щоб бачити Український ЖЖ-ТОП, в налаштуваннях журналу необхідно помітити (включити) т.з. "кириличні сервіси"
"Ця фішка з'явилася після того, як ЖЖ придбала компанія СУП. Щоб американцям не лізли в очі наші кириличні сервіси, зробили цю опцію, яка автоматично включається для всіх нових аккаунтів, створюваних у СНД." -  пояснив Ігор Бігдан.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Россия,LiveJournal,ЖЖ,Україна,Росія-Україна
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.