Ефектно відкрити сесію, щоб далі залишатися беззубою опозицією

04 лютого 2013, 15:52
Власник сторінки
Історик
0
179
Ефектно відкрити сесію, щоб далі залишатися беззубою опозицією

Яценюк, Тягнибок і Кличко знову підкинуть «видовища» своїм виборцям

5 лютого відбудеться відкриття чергової сесії ВРУ. На що нам можна очікувати? – очевидно, знову видовища! Блокування, бійки, оголошення перерв аби в кулуарах попросити «друга» із ворожої фракції щоб сильно не бив, а лише «гладив» перед камерами... ну, і відпочивши, далі радувати «свій народ» як у римські часи: «Хліба і видовищ».

Потім знову ЛИШЕ В СОЦМЕРЕЖАХ з’являться провокативні фото на депутатів, які не в межах своїх фракцій, а лише в колі своїх політичних противників «травлять» анекдоти... і так, історія має властивість повторюватись...

Черговий обман. Кому вірити? Очевидно, що лише собі. І своїй совісті, яка підказує, що «всі вони 3,14дараси». Адже якщо дивитися не «крізь пальці», а реально на ситуації, то теперішня опозиція всього-навсього – «меньше зло».


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Яценюк,Кличко,Тягнибок,обман,ВРУ,соцмережі,голосування,Олар Котляревський
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.