Однакові проблеми влади та опозиції

04 лютого 2013, 13:14
Власник сторінки
Історик
0
230
Однакові проблеми влади та опозиції

І тих, і інших «лихоманить» від «неслухняних» депутатів.

І тих, і інших «лихоманить» від «неслухняних» депутатів.

Що таке сьогоднішня більшість у ВРУ? Це депутати від ПР, комуністів та левова частка мажоритарників. Саме завдяки останнім «команді покращення» вдалось отримати більшість у парламенті. І що ж тепер? Тепер мають проблему на голову. Вони починають казати, що «мають власну думку» з приводу різних питань. І та думка, як на зло, суперечить тим «демократичним» приниципам, від яких відштовхується керівництво нинішньої влади...

Що таке сьогодні опозиція в парламенті? Це Батьківщина, УДАР та Свобода. Думаю не варто пояснювати скільки лідерів «маріонеткових» політичних партій є у Яценюка-Турчинова. І тепер одні (Кириленко, Ляпіна...), потім висловлювання окремих «лідерів», що їх не слухають ті ж Яценюк з Турчиновим  (Гриценко, Бригинець... Запитання: Як опозиція виграє якщо не слухає своїх лідерів?..) і ін.  На фоні цього збір підписів щодо відставки Рибака та Пшонко – пустий дзвін.

Які шляхи вирішення?

Фракція «Партії регіонів» тут поки що виглядає лідером. Чого тільки варта їх «система смотрящих»! Поділили фракцію на групи по 30 депутатів, а далі буде видно (хоча багато з них обурюються з цього приводу).

Що ж до «Об’єднаної опозиції», то тут справи кепські. Скільки часу від виборів пройшло, а досі «щось» ділять. Була дилема кого на мера висувати: Кличка чи Порошенка? – А тут вам і заява від Європейської партії, яка запропонувала свого лідера Кириленка як єдиного кандидата від опозиції!..

Суспільство в шоці – всі побачили, що таке «покращення», і, водночас, мають змогу бачити, що таке «ця» опозиція...


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Яценюк,Кириленко,Турчинов,ВО Свобода,Катеринчук,Покращення,УДАР Віталія Кличка,влада,депутати,Олар Котляревський,опозиція. об'єднана опозиція
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.