Хочу мужчину!

04 лютого 2013, 22:33
Власник сторінки
Журналістка
0
744
Хочу мужчину!

Головна причина відсутності виховання - батьки. У 8 років слово «проститутка» було для мене лайливим, і про «3,5 размєр груді» я не знала…

Знайомтесь: нова зірка українського Інтернету. Не знаю, як її звуть, скільки їй років та де вона живе. Зате відео з її недитячими мріями за 4 дні набрало понад 12 тисяч переглядів, що, погодьтеся, немало (враховуючи той факт, що 2 дні були вихідними, коли офісний планктон менше часу проводить у Мережі).

Для тих, хто ще не встиг подивитися цю «короткометражку», коротко передаю суть: симпатична дівчинка років 8 жахливим суржиком розповідає про те, що хоче мужчину з «кубіками преса», «біцепсами», який би «збирав дєньги» їй на «духи і помаду», давав їй «шиши» на «манікюр і пєдікюр», «збирав дєньги» (це, мабуть, улюблене словосполучення малої), але тільки на неї, а не на «простітуток», а вона ходитиме «вся така з попочкой 4 размєр і грудь 4 ілі 3,5 размєр». Ще дівчинка розмірковує про те, ким би хотіла бачити свого "благовірного", перебираючи варіанти від тренера та міліціянта, закінчуючи посадами банкіра й судді.

Звісно, мала грає на камеру, і це дуже помітно. Хто із нас не випендрювався у 8 років, хай першим поцілить у мене камінюкою. Всі в такому віці мали найкращі іграшки, найкращих батьків, а в школі – найкращі щоденники (якими хизувалися перед однокласниками). Хоча, даруйте, у мене в 1-4 класі щоденник був звичайний, без котиків і Барбі (це були чудові 90-ті).

Звісно, у 8 я теж мріяла вийти заміж за принца (чому мріяла? Я і зараз іноді цього хочу), начитавшись милих романтичних казок. Але то був саме принц. Я не бачила його юристом, не рахувала подумки бабло в його кишені і не уявляла «мерседесів» біля нашого палацу. Хоча, мабуть, моя проблема саме у відсутності конкретики. Хто зна? Може, якби я знала, що моєму принцу буде 30, і він працюватиме менеджером у престижній компанії, їздитиме на «Ланцері», а у відпустку літатиме до Туреччини, уже була б принцесою? Хоча бути принцесою поруч із менеджером – це моветон. Слово яке дурне: менеджер! Зараз кожен другий так зветься. Проте я трохи задумалась. А може, цієї конкретики я не уявляла саме через своє дитинство в 90-х? Воно пройшло в селі, де не було мерседесів, а тільки «жигулі» й «москвичі», а сильна стать уся була одружено-питуща…

Зараз діти дорослішають набагато швидше. До мене в друзі в соцмережах проситься половина учнів школи, які були сопливими першачками тоді, як я була вже розгубленим першачком універу. Одержуючи чергову заявку, я іноді заходжу на сторінку якогось п’ятикласника, щоб подивитися цю ідилію – школота «лайкає» фотографії однокласників і постить банальні статуси про любов замість того, щоб читати щось з укрліту або розв’язувати рівняння з одним невідомим. У фаворі і фото з дискотек із пляшками пива чи сигаретами...

Книжки замінив телевізор із дебільними психоделічними мультиками, де кролики рожевого кольору, а поруч із ними переміщуються дивні триокі істоти, що говорять неймовірно тупі речі.

Але це знов-таки ліричний відступ і спроба проаналізувати причини таких відвертих бажань юної особи. Головна причина – все-таки батьки. Ще жодна дієта не зробила стрункою дитину батьків, чия сукупна вага сягає понад 300 кілограмів, так само як і жоден син-алкоголік батьків-академіків не навернувся на шлях істини і не написав 10 монографій, якщо свого часу не отримав належного виховання від тотально зайнятих мами й тата.

Відсутність виховання – головна причина того, що нині дівчатка звертають увагу не на «простых романтиков», а на грошовий мішок. Я в жодному разі не засуджую багатіїв чи бажання вдало вийти заміж. Просто наразі відбувається глобальна підміна понять – гроші=щастя, і не хвилює. Цей міф настільки вкоренився в суспільстві, що навіть 8-річні дівчатка з упевненістю повторюють таку хибну аксіому, самі ще нічого не розуміючи.

Мавпування у 8 – це просто наслідування дорослих, їхніх вчинків та моделі поведінки. Дещо дивно, коли в родині курців росте затятий некурець, або коли в сім’ї алкоголіків дорослішає затятий прихильник тверезого способу життя (я надто мало таких стрічала, щоб повірити в чудові винятки). Коли мавпування переходить у світогляд у 20 (часто так і буває) – це вже майже невиліковно. Світогляд можна відредагувати тільки за власного бажання та за наявності гарних прикладів, яких, судячи з усього, зараз поруч із дівчинкою немає.

            Я читала багато коментарів під відео. Мушу сказати: тільки пару з них були констатацією факту кривляння перед камерою, решта – засудження батьків і пророцтво панельного майбутнього «актриси». Я не берусь будувати прогнози, але у 8 років слово «проститутка» було для мене лайливим, і про «3,5 размєр груді» я не знала…     


P.S. Із відео можна познайомитися тут: https://www.youtube.com/watch?v=-C_fClTCCIg

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: щастя,цінності,батьки,виховання,бабло
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.