Савік Шустер - гомофоб?

09 лютого 2013, 10:19
Власник сторінки
журналіст
0
395

Для ведучого "Шустер-live" стало традицією насміхатися над "нетрадиційністю" Олега Ляшка.

Черговий такий випадок стався на минулому ефірі, коли народний депутат України вступив у полеміку з російським імпер-шовіністом Костянтином Затуліним. Натяки Шустера, як завжди, були прозорі й зрозумілі для аудиторії.

Цікаво, а чи наважився  б ведучий з громадянством країни ЄС на подібне регулярне кепкування, якби вів ток-шоу на телебаченні якоїсь з європейських держав? Про толерантність до людей нетрадиційної сексуальної орієнтації в Європі зауважив і сам Ляшко.

Свого часу Шустер виступив обличчям громадської компанії в Україні "Стоп расизм!". Чи не пора організовувати спеціальну публічну акцію відносно його персони за назвою "Гомофобії - ні!"?

І чого ж мовчать всі ті, які дружно заходилися протестувати проти гомофобського закону, розробленого депутатами ВР минулого скликання? Адже поведінка Шустера перебуває в руслі якщо не букви, то духу цього законопроекту. Це наочне втілення побутової гомофобії, та ще й трансльованої на широкий загал! Роблять вигляд, що нічого "такого" не помічають?

Чи захисники прав сексменшин не наважуються на критику через національність Шустера, і вони бояться, щоби їх раптово не записали в антисеміти?

Вочевидь, для ліберально-демократичної братії зручніше критикувати за гомофобію комуністів і "свободівців", проводячи відповідні ідеологічні паралелі. Це можна, а от євреїв за це ж саме, та ще й таких "визначних" - зась.

Може іудеї в Україні взагалі поза будь-якою критикою? А це що за "закон" такий? Ким і коли затверджений?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.