Хочеш бути успішним - навчися знайомитись!

11 лютого 2013, 14:53
Власник сторінки
журналіст
0
352

Напередодні Дня всіх закоханих – про знайомоства, перед якими важко встояти

- Дівчино, дівчино, можна я з Вами пройдуся.

Добрий вечір! (усмішка). Я знаю, що Ви мене спокушаєте. Я знаю, що Ви мене хочете. Ви бачите в мені свого ідеального коханця. Ви хочете, щоб я робив Вам масаж, цілував Вам ноги, піклувався про Вас, допоміг Вам у кар’єрному рості. Ви знаєте, що я можу відкрити для Вас широку дорогу у професійному плані. Але я Вам так скоро не здамся. Ми спершу погуляємо, сходимо в кіно, в ресторан, поговоримо про те, про се. А тоді Ви отримаєте все, що хочете, - впевнено і на одному диханні розказав про свої наміри мій новоспечений супутиник.

Після таких слів я була приголомшена. Цього чоловіка я бачила вперше в житті, точніше навіть толком не розгледіла, бо було темно, а він впевнено йшов за мною, промовляючи свій монолог. І тут я зловила себе на думці, що жінка справді відчуває і любить вухами. Тому що я не знала, хто зі мною розмовляє: симпатичний чи трішки кращий за мавпу, забезпечений чи жебрак з манією величі, але я почала бачити в ньому ідеального коханця і зізнаюся по-правді - захотіла його спокусити.

Через якийсь час я взяла себе в руки, включила мізки і почала випитували хто він, що він і для чого. Виявилося, він займається рекламою, тобто вміє робити продукт (який би він не був) жаданим і хтивим. Ну а з того, як він розказував про жінок, я зрозуміла наступне. Цей чоловік 100 % пройшов школу флірту (життєву чи професійну, не важливо, але він вмів це робити на 5 балів).

Чому я про це пишу? Справа в тому, що в Україні велика проблема із знайомствами. Всі хочуть гарного хлопця, дівчину, друга по сексу. Частина реалізувала свої бажання і на повну собі розважається. Та все таки левова частка мучиться, де знайти того (ту), з ким було б добре. Відповідь проста – вийти з хати і познайомитися. Але це треба зробити талановито. А талановито якраз вміють 0, 1 %. І що тоді, все життя мучитися від самотності і померти з бажанням, якби мені народитися Дон Жуаном. Звичайно ні! Вихід є! Якщо Бог не наділив чарівністю і легкістю флірту, тоді виручить навчання. Саме так, є школи, тренінги, семінари, де за не надто велику суму і не надто багато часу навчать, як, де і що говорити своїй симпатії, та так, що вона ні за якої погоди не зможе відмовити. Вона може не сказати, але подумає «Ти – саме на мій смак!».

Наведу приклад з власного досвіду. В школі зі мною вчився хлопчик, ботанік, зануда і зарозумілий придурок. Після випускного він поїхав у Київ поступати на фінансиста. В душі він був кар’єрист і ловелас, любив гроші і дівчат, які нагадували моделей «Прейбою». Але через ряд психологічних блоків не міг реалізувати ні першого, ні другого. Через якийсь час він все отримав, що хотів. Скажете, тому що був ботанік у школі, а такі точно вибиваються в люди. А зуськи. На перших порах все провалювалося. Він був повний невдаха. До моменту, коли не вирішив навчитися грамотно фліртувати. Він відвідав курс як правильно знайомитися з дівчатами. І став богом у фінансовій і любовній справах.

На днях зустріла його на одній вечірці. І я не могла відірватися від розмови з ним. Я б навіть у нього закохалася, якби не знала, через що він пройшов. Це був ідеальний друг і коханець в одному тілі. Він аж світився від своєї досконалості, а дівчата (всі як моделі з «Прейбоу») крутилися біля нього як оси біля стиглого і пахучого винограду. Ох, ці чоловіки, подумала я і вирішила і собі записатися на курси флірту, а раптом і я стану міліонеркою і найжаданішою нареченою через кілька років. Адже весь сенс у правильному знайомстві, чи не так?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.