Серед помічників-консультантів Олега Ляшка з'явився... Черчилль у спідниці

11 лютого 2013, 16:02
Власник сторінки
журналіст
0
291

Сер Вінстон Черчилль в труні перевернувся б, якби почув, з ким його сьогодні порівняв Олег Ляшко на радіо "Ера-fm", відповідаючи на запитання про свою новоспечену помічницю-консультантку

В одному з попередніх блогів я вже писав про входження до команди Ляшка в якості штатної помічниці-консультантки екс-регіоналки, а нині – членкині СПУ, депутата Дніпропетровської облради, колишньої гендиректорки обласного державного телебачення Вікторії Шилової.  

Сьогодні під час інтерактиву зі слухачами радіо «Ера» в передачі «На слуху», гостем якої був Олег Ляшко, мені вдалося поставити депутату питання про партійну полігамність Шилової, яка під час Помаранчевої революції підтримувала Ющенка, потім стала депутатом облради в партійному списку лазаренківської «Громади», згодом вступила в ПР, а після виключення її з «регіонів» і звільнення з посади заступника голови облради, влилася в лави СПУ, де вона нині перебуває, консультуючи при цьому лідера Радикальної партії.

Ось яку відповідь почув від депутата:

- Коли ви говорите «колишня та», «колишня та», «колишня та»… я вам скажу, що ми запрошуємо до нашої команди і вас, якщо маєте бажання радикальних змін в країні на краще. Ми запрошуємо всіх нормальних людей - активних, енергійних, бойових, а хто де колишній… Ну, життя в нас таке, що всі десь хтось був, розумієте? Коли ви вже згадали про «Громаду», давайте згадаємо, що Юля теж була в «Громаді», то що це – злочин? Давайте згадаємо інших політиків, зрештою Черчилля, який за час своєї великої політичної кар’єри п’ять чи сім разів міняв партії. Тобто ставити в гріх це людині, що вона «колишня», врешті решт в неї могли розійтися позиції з іншими партіями. Тому людина шукає партії, які відповідають її переконанням.

Щодо Черчилля, то Ляшко здорово загнув, бо наскільки мені відомо, легендарний британський політик спочатку був консерватором, потім, через незгоду з політикої партії,  перейшов до лібералів, а згодом повернувся у консерватори. Тобто не стрибав по партіям без упину. Може я чогось не знаю, принаймні, такі дані про премєр-міністра Великобританії можна прочитати у Вікіпедії.

Ця ж жінка, коли їй вказують на двері в одній партії, по дорозі до дому вступає в другу, лягає спати вже з третьою, дивиться сон про четверту, прокидається з пятою, протягом дня стає членом шостої, а ввечері все знову повторюється.

За браком ефірного часу мені не вдалося озвучити як позиції Шилової розходилися то в один, то в інший бік стосовно персональних оцінок Юлії Тимошенко й Віктора Януковича: з одних на абсолютно протелижені і взаємо заперечні. Якщо Юля для Олега Ляшка – це святе, принаймні на словах, то чи не грішить він з Шиловою, котра на минулих президентських виборах палко агітувала за прагматика і господарника Януковича як єдиний шанс для порятунку країни від згубної популістської політики Тимошенко? 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.