НЕДОБУДОВАНЕ МЕТРО НА ТРОЄЩИНУ - ЦЕ ГАНЬБА!

13 лютого 2013, 13:08
Власник сторінки
Політик
0
195

Це ганьба! Черновецький обіцяв здати, Попов обіцяв здати...

Це ганьба! Черновецький обіцяв здати, Попов обіцяв здати. Тепер вони ще будуть тендер проводити в травні, де взяти гроші. Безпорадність, некомпетентність  – і більше не запитуйте!  Я  ініціював його будівництво ще на початку 90-х років. Олександр Олександрович Омельченко реально розпочав будівництво, взяв кредит. Поки витрачали кредит – будівництво йшло. Далі – безпорадність, лише обіцянки. Нічого в 2013 році чекати не слід.

 Вони тільки раз у квартал щось говорять – а народ впевнений, що щось вже робиться. Влада заявляє: "ми здамо", "ми купимо", "ми зробимо" – а народ думає, що вже купили, зробили, здали. Я не хочу навіть цю тему обговорювати.

Швидкісний трамвай на Троєщину - це тимчасовий, місцевий варіант. Хоча ми не уявляємо, що таке трамвай. У європейських містах вагони нагадують космічні кораблі. За кордоном трамвай – це відпочинок, це літак,тільки на колесах. З комфортом, просторий, з кондиціонуванням. І не дай Боже, хтось стоїть – всі сидячи їдуть. Я вважаю, що то тимчасова позиція правильна, але трамвай не замінить метро. Щоправда, цей трамвай був під вибори зроблений, але і то добре. Хоч щось зробили.

І кільцева залізниця – добрий проект. Але ж і платити залізничникам треба. І новими вагонами її наповнювати. І розв’язки, підходи до залізниці треба облаштовувати, щоб не на чотирьох люди забиралися. І пересадочні вузли будувати треба – бо ніхто на вулиці в таких випадках транспорт не чекає.  Нам по транспорту працювати треба ще років зо двадцять.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.