"Друг читача" добавив позитиву.

13 лютого 2013, 19:50
Власник сторінки
громадянин
0
278

Імператор сусідньої держави колега Азарова по спеціальності, а Януковича - по творчому методу!

Дисертація Путіна виявилася краденою

Головна частина кандидатської дисертації Володимира Путіна – плагіат, повідомляє американська газетаWashington Times з посиланням на дослідників інституту Брукінгса Вашингтона. Вони заявляють, що 16 з 20 сторінок, якими починається ключова частина роботи Путіна, були або скопійовані, або переписані з мінімальними змінами зі статті «Стратегічне планування і політика» професорів Вільяма Кінга (William King) і Девіда Кліланда (David Cleland).У дослідженні, проведеному в Брукінгському університеті, говориться, що кандидатська дисертація Путіна на тему «Стратегічне планування відтворення мінерально-сировинної бази регіону в умовах формування ринкових відносин», в значній своїй частині – переклад роботи Кінга і Кліланда, опублікованій ще в 1978 році.

Видання також зазначає, що шість діаграм і графіків з роботи Путіна майже повністю збігаються з американськими.

Нагадаємо, що відповідно до офіційної біографії, Володимир Путін став кандидатом економічних наук, захистивши дисертацію в гірничому інституті Санкт-Петербурга в 1997 році.

Нагадаємо, що президента України теж звинувачують у плагіаті в книжці «Opportunity Ukraine»

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.