З львівського депо виїжджає трамвайчик - а при виїзді полтавський зайчик...

15 лютого 2013, 18:09
Власник сторінки
0
307
З львівського депо виїжджає трамвайчик - а при виїзді полтавський зайчик...

Міліції до всього є діло, навіть до трамваїв у Львові. Люди в погонах переповнилися відповідальністю за технічний стан трамваїв.

Міліції до всього є діло, навіть до трамваїв у Львові. Люди в погонах переповнилися відповідальністю за технічний стан  трамваїв.  Через не той колір поворотників, чи стару фарбу можуть заблокувати виїзд,  на лінію не випустити. Ось як важлива для безпеки дорожнього руху облуплена фарба!

Все дуже принципово, дарма, що транспорт  роками не оновлюється, ремонтується виключно власними силами працівників депо. 

Але, як відомо, безвихідних ситуацій у природі не існує. І у цьому випадку вихід є - помірна ціна у 20 гривень на місяць з кожного водія трамваю. Як правило водії львівських трамваїв майже всі безпорадні, залякані правоохоронними органами бідні жінки.

За інформацією з моїх власних  джерел, міліція УМВС Львівської обл., при цьому не гребує звичайним здирництвом.  За  20 грн. абонементської місячної плати  люди в погонах можуть перейнятися проблемами трамвайників і заплющити очі на деякі дрібні технічні деталі на виїзді з комунального депо.  

Що ж, вочевидь зарплата водія трамваю у 1700 грн. на руки, яка виплачується з величезною затримкою та невеликими частинами, декому спокою таки не дає.

Трамвай у Львові з’явився ще 1894 року, кажуть, раніше, ніж у багатьох європейських столицях. Але навряд чи знав він у своїй історії такі ганебні приклади.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.