«Печерський бастіон» – як віддзеркалення безсилля влади.

18 лютого 2013, 10:16
Власник сторінки
0
310

Попри рішення Апеляційного суду Києва про заборону проводити будівництво житлового комплексу «Печерський бастіон», забудовник продовжує активно звозити на об’єкт будівельну техніку та далі веде буді

Сьогодні, близько 10 год по вулиці  Кіквідзе, 23 у супроводі колони із  50 охоронців забудовник  намагався завести нову будівельну техніку на майданчик та відновити роботу на об’єкті . Про прес-службу   Всеукраїнського комітету  «Наступ»  повідомив з місця події активіст Роман Федчук. 

За його словами, зараз під’їзд до будови заблокували активісти та представники громадських організацій, яких налічується близько сотні. Забудовнику вдалося завести на майданчик лише один бульдозер, решту техніки заблокували активісти та не дозволяють їй рухатися.

Нагадаємо, 14 лютого 2013 року Київський апеляційний госпсуд відмовив у задоволенні двох апеляцій, поданих представниками забудовника ( ТОВ «Український фонд розвитку регіонів» і ТОВ «Інноваційна Будівельна Компанія») та залишив у силі рішення суду першої інстанції про задоволення позову прокуратури м. Києва про визнання незаконним укладання договорів оренди ділянки будмайданчика між Київською міською радою та компаніями забудовника та заборонив подальше проведення будівельних робіт.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.