Відкрите звернення до лідерів опозиційних сил.

18 лютого 2013, 12:25
Власник сторінки
0
200

Всеукраїнський комітет «НАСТУП» закликає Вас перейти до радикальних вимог, від виконання яких залежить повноцінне існування нації.

Лідерам опозиційних сил

Арсенію Яценюку, Віталію Кличку та Олегу Тягнибоку

 

Відкрите звернення

Щодо  посилення вимог опозиції.

 

Шановні лідери української опозиції!

На тлі загальної політичної кризи в країні, відсутності будь-яких проявів конструктивної роботи, тривалого блокування парламенту та можливого його розпуску, вимоги щодо персонального голосування кануть в Лету заразом із переговорами по поступки з боку діючої влади.

В країні тотальна економічна розруха, українці заледве зводять кінці з кінцями, однак ці питання для Вас другорядні. Всі свої сили Ви кинули на запровадження сенсорної кнопки і це в той час, коли уся держава, немов зламана сигналізація, - все ще  кричить про допомогу, але її уперто ніхто не хоче чути. Ви ведете ситуацію в глухий кут. 

Всеукраїнський комітет «НАСТУП» закликає Вас перестати виконувати роль популістів, одуматись та перейти до більш радикальних вимог, від виконання яких залежить повноцінне існування нації. Ми закликаємо Вас повернутися  до проблем підвищення соціальних стандартів, скорочення витрат на утримання влади.  Сьогодні необхідно рятувати країну від економічного  та соціального краху, а вже потім – піднімати питання сенсорної кнопки.

 Вам необхідно зібрати усі свої сили, щоб усунути від незаконного  перебування на посадах Азарова та Сорокіна, зробити вимоги щодо обрання нового премєр - міністра та голови Нацбанку ключовими та вирішальними у процесі розблокування парламенту. Лише виконання цих вимог, здатне суттєво вплинути на вирішення критичної ситуації в українському суспільстві. Адже яким чином Ви пояснюватимете виборцю, чому нічого не робите і де Ваша альтернативна політика?

Ми закликаємо опозиційних лідерів озвучити запропоновані нами вимоги, звернутися до громадських організацій та суспільства про підтримку цих вимог та допомогу у вигляді народного спротиву діям влади.

У разі включення цих вимог, ВК «НАСТУП», зі свого боку, забезпечить підтримку в організації народних маршів протесту проти нищівного курсу діючої влади.

Неприпустимо зволікати із виконанням передвиборних гасел, Ви  демотивуєте людей, котрі Вас підтримали та привели до влади, а це призводить до ще більшого розчарування, яке сьогодні панує в українському суспільстві.

ВК «Наступ» нагадує Вам про необхідність виконати свій обов’язок перед народом та зробити все, для того, щоб вимоги українців були донесені до діючої влади, почуті нею та зреалізовані.

Вам потрібно захистити народ та державу від всеохоплюючого руйнування та загибелі!

Також ми повідомляємо, що ВК «Наступ»  й надалі  відслідковуватиме за дотриманням  усіх передвиборних обіцянок парламентських сил та інформуватиме громадськість про хід їх виконання.

Всеукраїнський комітет «Наступ».

 

 

 

 


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.