Янукович з червоною цяткою - матеріалізація одвічних страхів Віктора Федорича

19 лютого 2013, 11:16
Власник сторінки
журналіст
0
321

Вуличними графіті людини, схожої на "президента Донбасу", почали реалізовуватися тваринні фобії Януковича. Так над ним сміється Доля і споглядає Безодня, до якої він стає ближче кожного нового дня

Якщо людина чогось боїться - панічно, свідомо і підсвідомо, кожною клітиною свого організму - то це "щось", що викликає тваринний страх, за злою іронією, починає переслідувати її. Сама людина виступає магнітом для фобії.

Страхи Януковича за власне життя мають свою давню і яскраву історію. ТойХтоПройшовКрізьДонбас знає як воно бува.  Звідти безпрецедентна кількість тілоохоронців на заходах як всередині країни, так і на міжнародних самітах за кордоном, місце проведення яких пильно охороняється й ретельно контролюється елітними підрозділами спецслужб.

Схоже, наш Янушеску відчуває своїм зеківським нутром як його зневажає і ненавидить Україна. Ще як на те, он що з Каддафі сталося. Аж тут раптом - графіті дуже підозріло схожого на ВікторФедорича з червоною цяткою на лобі.

Це не просто картинки з підтекстом на стінках - це погляд на Януковича самої Безодні, до якої він невпинно наближається. Туди йому і дорога.   
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.