НАС ВИГНАЛИ З ГОСТИННОГО ДВОРУ – МИ ЙДЕМО ДО КМДА!

20 лютого 2013, 10:16
Власник сторінки
0
220

21 лютого 2013 року Київська міський осередок Всеукраїнського комітету "НАСТУП" разом із жителями Дарницького Району та іншими громадськими об’єднаннями проведуть пікет КМДА

21 лютого 2013 року Київська міський осередок Всеукраїнського комітету "НАСТУП" разом із жителями  Дарницького Району та іншими громадськими обєднаннями  проведуть протестну акцію «Нас вигнали з Гостинного двору – ми йдемо  до КМДА».

Пікетування розпочнеться о 9.00 під стінами КМДА. 

Захід є реакцією активістів на нещодавне рейдерське захоплення Гостинного двору  та компрометуючі дії  правоохоронців та Беркуту, котрі сприяли діям забудовника.

Нагадаємо,  після того як очільник КМДА Попов пообіцяв скасувати розпорядження про дозвіл на проведення реставраційних робіт у Гостинному дворі, приміщення відразу захопили рейдери  разом із Беркутом.

Учасники акції вимагатимуть від Попова зупинити будь-яке будівництво на території цього об'єкта і покарати винних у його руйнуванні.

Іншою метою активістів є привернути увагу до проблеми катастрофічного стану Бортницької станції аерації, на ремонт якої Попов виділив лише 12 млн грн, що не вистачить навіть на проведення найпростіших реставраційних робіт . Учасники акції триматимуть плакати із закликами «Попов, годі брехати!", «Попов, виконай обіцяне - відремонтуй БСА!».

Один з учасників акції, голова ВК «НАСУП» Руслан Секела  зазначив:  «Попов обманув нас та киян. На ремонт БСА виділено лише 12 млн грн., попри обіцяних декілька сотень млн. Крім того, КМДА не оприлюднила громаді киян публічний план освоєння цих коштів. Ніхто в Києві не знає, що відремонтують за ці гроші».

Учасники акції мають намір відвідати сесію КМДА та особисто переконатися, як виконується розпорядження щодо допуску громадських активістів до роботи засідань КМДА.

Прес-служба ВК «НАСТУП»


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.