Про що спитати Януковича?

21 лютого 2013, 16:36
Власник сторінки
Депутат
0
393

Не зі співчуттям, а так, тест на знання географії: «Пане президенте, в якій країні ви проситимете притулку? І хто його надасть? Який у вас вихід?»

Зателефонувала дівчина-журналіст з дещо несподіваним: «Яке питання я хотів би задати Януковичу під час т.зв. «Діалогу з країною»?»

Ловлю себе на думці, що насправді я знаю відповідь по суті на всі питання, які можуть бути задані.

І про соціальне забезпечення з «покращенням» життя. І про правову державу, у якій правоохоронці, воюючи зі своїм народом, лише «з дотриманням закону» виконують свій професійний обов’язок.

І про європейський вибір, з ув’язненими Тимошенко та Луценко, знищенням бізнесу опонентів-конкурентів і просто тих, хто «не з нами».

Знаю я і відповіді про його пріоритети між Україною та Межигір’ям.

Ці відповіді Янукович надає не словом, а ділом.

Хоча, якщо відверто, хотілося б спитати (не зі співчуттям, а так – тест на знання географії): «Пане президенте, в якій країні ви проситимете притулку? І хто його надасть? Який у вас вихід?»

Але інтриги немає. Знаю відповідь і тут.

Вихід є! Північна Корея!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Янукович,Північна Корея,діалог з країною
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.