Кернес – наш президент!

13 лютого 2014, 11:40
Власник сторінки
Депутат
0
257

Бій за крісло Януковича (Харківський сценарій-1)

Ги-ги, сказала більшість, прочитавши заголовок. Інші встигли підрахувати скільки автор отримав за рекламу.

Веселе «ги-ги», я чув від шанованих і вагомих харків’ян на початку 2008 року, коли пропонував розглядати як один зі сценаріїв «Кернес – Харківський міський голова». Тоді була тисяча аргументів чому це неможливо, але в основному «це неможливо, бо неможливо ніколи».

Хоча вже тоді Київ обрав Черновецького. Потім Україна обрала Януковича. Хоча хто б ризикнув у 2005-му заїкнутися, що у того є шанс? Наприкінці 2010-го Кернес став мером Харкова.

Останні кроки керівників Харкова і області (Кернеса і Добкіна) можуть свідчити про їх готовність боротися за крісло президента.

Підтвердженням цього є підкреслене протиставлення тим, хто «жує соплі» (у т.ч. Януковичу), демонстрація твердої руки і готовності досягти результату за будь-яку ціну, агресія, навіть до готовності йти врозріз з генеральною лінією партії. Це основні елементи, які формують імідж молодої команди, не обмеженої умовностями на зразок законності чи моралі. Крім того – друзі Росії, Путіна і Чечні, захисники героїчного минулого і борці з фашизмом, - суміш, достатня для того, щоб боротися за крісло президента Східної України. Східної, бо розкол України для них є вирішеним питанням, недарма прокуратура не бачить ознак злочину в закликах до повернення кордонів 1939 року.

Народ не дозволить? Так народу дамо лавочки, квітники та фасади, продуктові набори, фото в інстаграм, кілька відеороликів з матюками. Залишиться лише закріпити перемогу вишуканими та випробуваними технологіями «чесного підрахунку».

Не наважаться? А ось тут не можна недооцінювати амбіцій і готовності йти «ва-банк» у згаданих персонажів. Там вже міцно виросли широкі й густі крила. Зрештою, у разі невдачі є куди відступати: «за нами Москва і Арбат».

Тому сьогодні вони терпляче чекають взаємного виснаження Януковича та опозиції, щоб твердою рукою навести порядок і сісти на трон.

Цікаво, що вигідніше Януковичу: перемога опозиції, чи Кернеса? Йому видніше, – у них одна життєва школа.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.