Україні - "Що? Де? Коли?", а не "Что? Где? Когда?"!

25 лютого 2013, 11:44
Власник сторінки
журналіст
0
503

У ведучого "українського" інтелектуального клубу "Что? Где? Когда?", що зараз іде на 1+1, вистачає української лише на декілька речень підводки. Оце так "інтелект"...

І не соромно йому? Ця програма покликана пропагувати ерудицію, освіту, знання. А чому ж це на українську не розповсюджується? Адже "Що? Де? Коли?" йде на українському телеканалі за участю українських гравців і дивляться її українські глядачі. То в чому ж причина відсутності в передачі рідної мови українців?

В мене є два варіанти. Або "господіну ведучому" клепки не вистачає опанувати україську для вільного спілкування, тоді яке він має право вести інтелектуальне шоу? Або ж це показовий акт з презирства до державної мови і пропаганда "руского міра". В такому випадку йому теж не місце в українському ефірі. 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.