Ю. Ключковський пропонує боротися з маріонетковим правосуддям суспільним осудом

26 лютого 2013, 17:30
Власник сторінки
журналіст
0
226

Сьогодні, у вівторок, 26 лютого, гостем програми «Від першої особи» на радіо «Ера-фм» був депутат ВР чотирьох попередніх скликань Юрій Ключковський.

Користуючись нагодою, зателефонував до студії під час інтерактивного спілкування зі слухачами і поставив питання:

- Це Олексій Мазур, Дніпропетровськ. Пане Юрію, скажіть, будь ласка, як нам зараз вирішувати проблему маріонеткового правосуддя? Адже нині найтемніші, найбрутальніші, найбеззаконніші рішення теперішньої бандитської влади освячуються судами. Судді перетворилися на касту злочинців, які обслуговують кримінальний режим. Що з ними робити?

Ведучий Віталій Науменко: пане Мазур і моє нагадування іншим слухачам: я настійливо закликаю вас до толерантної постановки питань. Це живий ефір.

Ключковський: Трудно бути толерантним, коли народ вже перебуває на грані терпіння… Коли десь ідуть погано справи, треба не меблі сувати, а кадри міняти. Ще раз хочу підкреслити: якщо ці люди, які так чинять будуть відчувати оцей суспільний остракізм, якщо не тільки з ними, але з їхніми дітьми, дружинами перестануть спілкуватися, тому що він такий, то може це на нього вплине? Потрібно щоби тим, хто грубо, свідомо порушує закон стало соромно. А змусити до цього може тільки суспільство.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.