Жінки, як коні

28 лютого 2013, 11:32
Власник сторінки
журналіст
0
245

Художник Сергій Гай малює тільки жінок у стилі ню і коней. Каже, вони подібні, а ви як думаєте?

У моїх батьків є кобила. Всі її називають Каштанкою через красивий блискучий каштановий колір шерсті. Зі всіх тварин на землі я її найбільше люблю. Коли приїжджаю до батьків, першим ділом йду до каштанки з цукром або яблуками. Розчешу її, розкажу казку на вухо, поцілую в носика. Мені завжди здавалося, що ми сестри, а може в нас одна душа на двох.

Та лише вчора мені пояснили, що жінки насправді, як коні. Тобто не пояснили, а показали. На виставці "Біля витоків міфу" Сергія Гая, що проходить до 27 березня в Mironova Gallery, художник чітко провів паралелі між огололеною жінкою і граційним конем. Гай, до речі, малює тільки жінок у стилі ню і коней, інколи з вершником, інколи без. Каже, що вони вкрай подібні за пластикою, гнучкістю і чарівністю. Я погоджуюся, а ви?

А ось моя улюблена картина. Ех, зробив би мені хтось такий подарунок. Зовсім небагато, десь 13 тисяч євро.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.