Viva Chaves! Viva revolution! Віва Революція! Віва Чавес!

06 березня 2013, 22:32
Власник сторінки
0
427
Viva Chaves! Viva revolution! Віва Революція! Віва Чавес!

Сьогодні, відійшов у кращий світ, великий революціонер, громадський і політичний діяч, та передусім, відданий товарш та друг свого народу, У́го Рафаель Ча́вес Фріа.

Абсолютно не виникає ні яких сумнівів, що смерть лідера боліваріанської революції, справа брудних рук спецслужб накшталт ЦРУ. Всіх хто не догоджає американським інтересам, потрібно прибирати, це вже стало аксіомою негласної зовнішньої політики США. Згадати хочаб той факт, що на Фіделя Кастро було організовано більше ніж 600 замахів, та врешті решт, «црушники», вирішили залишити вже сидоволосого старця в спокої. Не є дивним і той факт, що в теперішній час, ще ціла плеяда південноамериканських політичних лідерів, котрі є союзниками народу Венесуели, є хворі на ракові захворювання, презедент Аргентини – Христина Кішнер, презедент Бразилії – Ділма Руссефф, презедент Парагваю – Фернанадо Луго, екс-презедент Аргентини – Рауль Альфонсін і цей список можна продовжувати ще дуже довго. 

                Напевно спецслужби США володіють новітню технологією, методами, та зброєю для усунення небажаних елементів з політичної арени, не виключено що ці розробки пов’язані з космічними технологіями, а саме з «точковим радіоактивним опромінюванням». Також не виключено що всі збіжності щодо недугів південноамериканських політиків, є справа рук диверсійних агентів, котрі, увійшли в довіру та потрапили в найближче оточення політиків, так само, як це сталося у 80-х з Андроповим.

                Що очікує тепер на Венесуеллу? Однозначно, ця країна з втратою сильного лідера, розгубить свої дивіденди у зовнішній політиці. У внутрішній політиці не певний час утвориться певний хаосний вакуум, чим звісно ж захоче скористатися США та ще низка країн, котрим буде вигідно лобіювати свої інтереси, прикриваючись інвестиційними проектами, у енергетичну галузь Венесуелли, виводячи нафто-газові родовища з державної власності. 

Продовження читайте тут http://vpolitike.com/blogs/28/221/viva-chaves-viva-revolution
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: США,ЦРУ,Куба,Венесуела,Уго Чавес,Фідель Кастро,Ділма Руссефф,Фернанадо Луго,Кішнер
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.