Правоохоронні органи Росії створили в соцмережі “Вконтактє” групу для педофілів

07 березня 2013, 07:41
Власник сторінки
інженер (Dipl.-Ing.)
0
274

Правоохоронні органи Росії створили в соцмережі “Вконтактє” групу для педофілів

Останні дні все сильніше роздувається полум’я ненависті до групи в соціальній мережі “Вконтактє” – “Дитяча Мода”.

Багато користувачів соціальної мережі “Вконтактє” обурені появою паблік “Дитяча мода”. В цій інтернет-спільноті викладаються фотографії, на яких в заманюючих позах лежать маленькі дівчатка в обтягуючих костюмах, а хлопчики, прогнувшись, стоять в нижній білизні.

Користувачі не безпідставно побоюються, що поширення більш відвертих фотографій здійснюється в особистому листуванні з тими, хто перебуває в спільноті. Але навіть опубліковані фотографії дітей в групі вони вже вважають порнографією.

Практично всі фото взято з закритого в 2011 році японського сайту, який займався різного роду порнографією, зокрема, зйомки велися на території України, “моделі” – діти 7-14 років. За попередніми висновками українських експертів такі фото- і відео-матеріали були визнані порнографічними і такими, що мають сексуальну спрямованість – провокуючими ранній сексуальний досвід у дітей.

Вже понад місяць не байдужі користувачі соцмережі пишуть скарги в службу підтримки “Вконтактє” і різні інстанції … реакції О-ль: відповіді не радують – компетентні органи ніяк не можуть назвати це порнографією. Вони не можуть визнати, що дівчатка, затягнуті в латекс або мереживний одяг з магазинів “Для Дорослих” з батогом в руках – це жахливо і що цього не повинно бути. Самі ж творці пабліку пишуть, що Роскомнадзор і генпрокуратура вбачають існування даного ресурсу нормальним.

То в чім причина такого терпимого, вибіркового ставлення модераторів “Вконтактє” і компетентних органів в Росії до начебто очевидного факту? Як зазначає сама служба підтримки цієї російської соцмережі -

“… ця група цілком собі може бути створена безпосередньо правоохоронними органами для відлову різноманітних маніяків-педофілів.”

Ось приміром скан-відповідь на моє звернення у “Вконтакт”:


Але вони ж тим самим самі підтверджують наявність сексуального підтексту – якщо вже ці фотографії “використовуються для пошуку і вилову педофілів”… Методи “роботи” компетентних органів Росії щонайменше подивовують …

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Россия,педофилия,педофілія
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.