У Великобританії працює телефон довіри для жертв інопланетян

10 березня 2013, 07:58
Власник сторінки
інженер (Dipl.-Ing.)
0
282

Для людей, яких викрадали прибульці, працює гаряча лінія.

Для людей, яких викрадали прибульці, працює гаряча лінія. 

Як написала The Sun - всім абонентам, охочим повідомити про свій контакт з інопланетним розумом, надається психологічна та юридична підтримка - пропонуються психологічні консультації для людей, що мали так звані близькі контакти третього ступеня або, простіше, зустрічали інопланетян.

Anomalous Mind Management Abductee and Contactee Helpline (AMMACH), або Служба допомоги викраденим і постраждалим від інопланетян - так зветься пропонований сервіс.

«Коли люди розуміють, що їм вірять, вони від радості починають плакати в слухавку! Багато з них були змушені мовчати про побачене протягом десятиліть, побоюючись, що будуть підняті на сміх. Але істина все одно восторжествувала!» - стверджує одна з диспетчерів психіатр Джоанна Саммеркейлз (Joanne Summerscales).

Телефон довіри зареєстрований у Великобританії: +44 (7951) 752813

Крім того можна контактувати по електронній пошті: ammach@hotmail.co.uk

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: НЛО,инопланетяне,інопланетяни,гаряча лінія
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.