У рейдерів нема нічого святого

18 березня 2013, 16:48
Власник сторінки
Політолог
0
346

Я шалено обурений, бо рейдери хочуть захопити не просто останній не приватний шмат землі на березі річки Козинка, а й лишити сліпих без відпочинку.

Київське учбово-виробниче підприємство № 3  Українського товариства сліпих, в звязку з кризою на підприємстві та великими боргами по зарплаті, в лютому 2010 року уклала договір з ТОВ «Союз-Інвест», що передбачав погашення боргів КУВП № 3 УТОСу в обмін на земельну ділянку в с.Козин. В основній угоді не було вказано розмірів ділянки, в звязку з чим була укладена додаткова угода як невідємна частина договору. В цій угоді були визначенні чіткі межі ділянки і її розмір (майже пів гектара).

І все було б добре, якби не одне але… Через два роки ТОВ «Союз-Інвест» подала в суд на визнання додаткової угоди не дійсною, оскільки вона не завірена нотаріально. І 15.06.2012 Господарський суд м.Києва задовольняє позов, чим фактично позбавляє бази відпочинку для сліпих розміром в 1,8 га, і без того позбавлених простих радощів життя людей.

Далі була апеляція, котру УТОС виграв – суд скасував рішення першої інстанції (Господарський суд м.Києва).

Але далі була і касація. І тут відбулось, щось дивне, адже суддя Вищого господарського суду України Алєєва не скасовує рішення апеляції, а змінює його мотивувальну частину так, що нібито додаткової угоди і не було укладено, чим знову ставить під загрозу існування останнього не приватного клаптика землі на березі річки Козинка в смт. Козин, та ще й такого де відпочивають і оздоровлюються сліпі.

Але на цьому історія не закінчилася, тепер ТОВ «Союз-Інвест» позивається на раду депутатів Козина, котрі своїм рішенням закріпили землю за сліпими, ще до збільшення «бажань» ТОВ «Союз-Інвест». Засідання суду відбудеться в найближчу середу.

Я обіцяю докласти максимальних зусиль, аби зупинити це рейдерське захоплення, і тому намагаюсь підняти галас і завтра ж я піду підтримати сліпих під славнозвісний Господарський суд м.Києва. Там буде слухатися справа про визнання недійсним основного договору про спільну діяльність ВУТП № 3 УТОС та ТОВ «Союз-Інвест», адже без додаткової угоди, підписуючи договір колишній директор ВУТП № 3 УТОС перевищив свої повноваження. Колишній директор, доречі, буде серед пікетувальників, адже його обдурили і використали в своїх брудних технологіях ділки «Союз-Інвесту».

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: рейдерство,рейдерский захват,рейдер,Конча-Заспа,Київ,Олігарх,рейдери
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.