Великий Карабчиїв - зйомки на скіфському кургані ФОТО та ВІДЕО

20 березня 2013, 17:38
Власник сторінки
Історик
0
733
Великий Карабчиїв - зйомки на скіфському кургані ФОТО та ВІДЕО

В рамках телепроекту "Поділля Story" історико-краєзнавчої студії "Літописці"

Влітку минулого року історико-краєзнавча студія "Літописці" (м. Хмельницький) вирушила у маловідоме село на Городоччині. Попри цю забутість, тут зберігся один із найбільших в Хмельницькій області скіфський курган, унікальне давньоруське городище, яке колись знаходилось на пограниччі Пониззя, а також тут збереглось чимало цікавих легенд, зібраних місцевими ентузіастами-краєзнавцями.

В процесі зйомок, того дня ми не лише попрацювали на славу, а й чудово відпочили в компанії єгеря місцевого заповідника та нашого хорошого друга Ігоря Олійника. І, звісно, не забували часто фотографуватись :)


На нижньому фото добре видно в яку прекрасну місцину ми потрапили. На пагорбі знаходиться давньоруське городище, під яким існує багато нерозвіданих підземних ходів


А тут ми з Юрієм Марком ховаємось в затінку, поки наша ведуча знімає одну із "підводок" до чергової передачі "Поділля Story"


Роздивляємось випадкову знахідку - гільзу від поіржавілого патрона


А це колективне фото зроблене в Купині, коли ми повертались додому, на фоні одного з найвідоміших  в Хмельницькій області водопаду,  якого місцеві жителі нарекли "Шум". В цьому році ми сюди також поїдемо. І відзнімемо чергову передачу.


Отже, відео з Великого Карабчиєва  - Великий Карабчиїв - будемо раді, якщо ви його переглянете.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: городок,Хмельницька область,Літописці,Поділля Story,Петраш Ігор,Щур Сергій,скіфи,Київська Русь,городище
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.