Неадекватні дії влади показали: вона не спроможна керувати таким мегаполісом

01 квітня 2013, 19:45
Власник сторінки
Політик
0
204

Я повинен сказати, що і перед киянами, і перед телекамерами – треба бути щирим і чесним.

Олександр Попов в ефірі Шустер LIVE заявив, що 22-23 березня – коли замітало снігом Київ, він з дружиною був у Відні. Де проводив переговори з якимись бізнес-кругами і нашим послом, який представляє Україну в Австрії. 

Ще не зустрічав у своїй практиці таких випадків, щоб голова київської адміністрації чи мер Києва – їздив до нашого посла на прийом у вихідний день, ще й в іншу країну. Мер Києва, роль якого грає Попов, повинен зустрічатись з мером Відня – відповідно статусу. А це вже був вечір п’ятниці. І, напевно, в суботу такої зустрічі теж не передбачалось. Якщо чесно, то щось тут не дуже щиро.

Я знаю, що організовуються поїздки бізнесменів у Відень, це прекрасне місто, для того, щоб отримати досвід господарювання. Особливо по транспорту, який там працює, і по переробці сміття. Це взагалі корисно – обмінюватись досвідом, і такі поїздки організовує Торгово-промислова палата Києва. Але це не його справа: займатись питаннями організації днів Києва у Відні і «деяких культурних програм». Для цього у нього достатньо замів, є управління міжнародних зв’язків, департамент культури та інші спеціалісти.

Тому, якщо чесно, то це щось нереальне. Я про цю заяву чув і здивований цим. Це не мерська справа їздити до посла в суботу, це посли повинні до нього їздити.  

 Перший заступник голови КМДА Олександр Мазурчак, який вже звільнений, 25 березня заявив в ефірі 5 каналу, що «…голова КМДА вночі з п’ятниці на суботу був на вулицях міста Києва»

 Я повинен сказати, що і перед киянами, і перед телекамерами – треба бути щирим і чесним. Навіть прикриваючи свого начальника! Я бачив інтерв’ю, яке давав Олександр Павлович Попов. І воно, можливо, насправді було зроблено у якомусь австрійському чи польському готелі. В цей час його заступники були у мерії, проводили наради. А потрібно було, щоб вони усі разом перебували в районах, особисто керували процесом порятунку міста від стихії.

Варто зауважити, що неадекватні дії влади показали: вона не спроможна керувати таким мегаполісом. І найстрашніше, що вони не відчувають свою силу, або ж не мають її. Бо поки Кабмін не викликав київських директорів, керівників будівельних організацій, і не дав розпорядження прибирати сніг – то ми би й досі були по шию в снігових заметах.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.