Парламентська опозиція злила вибори 2 квітня, або "На чиєму вона боці?"

04 квітня 2013, 11:04
Власник сторінки
Політолог
0
264

Протримати тих 10 тис. людей до розгляду питання про вибори в Києві, було питанням бажання опозиційних лідерів. І парламентської опозиції були на це всі можливості і ресурси.

       Одразу кажу, що я був 2 квітня під ВРУ і вимагав виборів. В мене була (хоч і мала, але була) надія, що я помиляюся і парламентська опозиція дійсно хоче захистити право киян на самоврядування. Але ця надія розвіялася з перших же хвилин мого перебування на заході.    Першою ознакою, що людей не хочуть протримати до кінця, була відсутність туалетів. І враховуючи, що лідери парламентської опозиції були учасниками помаранчевої революції, говорити про те, що їм не відомо, як тримати людей не доводиться.    Якби хотіли протримати - протримали б. Запросили б виконавців, а не нудних політичних промовців, забезпечили б людей елементарним чаєм і кавою на першу годину. А далі достатньо було б кинути клич і кияни самі б несли каву з кон'яком, чай і бутерброди під ВР. І це б було показово, і люди могли б триматись і не одну добу. Згадайте помаранчеву революцію, податковий майдан і мовну акцію під Українським домом, котру доречі тіж опозиціонери і злили.    Невольно виникає питання, а на чиїй стороні парламентська опозиція? 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Яценюк,Кличко,Тягнибок,свобода,УДАР,Київ,опозиция,вибори,влада,Батькiвщина,Верхована Рада,мітинг,Київські вибори,вибори мера,вибори мера Києва,2 квітня
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.