Общества поведет ТОТ...

08 квітня 2013, 13:07
Власник сторінки
Пенсіонер – Філософ
0
230
Общества поведет ТОТ...

Без массового ликбеза, далеко не прыгните. Организация государственной системы и выборов.

Я помню, что не надо лохматить бабушку, но признаю блог великоват. Поэтому, есть смысл коротко вспомнить каноны в блогах Учиться — учиться думать и Три Богатыря Где утверждается: Постулат ДвуичностиВселенная существует на основе двузначных системных образованиях, Постулат Триединства который обеспечивает движение . Постулат Взаимозависимости, обеспечивает синхронизацию Двуичности и Триединства.

Помните, была высказана мыслить Общество поведет тот, кто понесет факел Истины (т.е. науки) – это канон вытекающий из категории Гармония (доминанта, отражение и акценты) и соответствующих постулатов. В Галактике – Гиперион (ГИ), + ГЕЯ (ядро Галактики), + звезды З). В Солнечной системе – ГИ', + СЗ', + СП' (соответствующие производные). На Земле ГИ''З''+ СП'' (производные II порядка). То есть ГИ'' (РА, Бог, Аллах...)+СЗ'' (ГЕРА, с Адским пристанище)+ СП''(человечество+). Место обитания ГИ'' (Рай+атмосфера), З'' (АД )+ СП'' (карстовые пещерах, отработанные шахты... для перевоспитания).
Каждая система имеет свою оболочку, куда входит соответствующая слоистая атмосфера и соответствующая оболочка (границы среды с определенной погодой)Очевидно такая классификация не всех устроит. Предлагайте свои, и доказывайте, что они Истинные. 

Организация Социальной Системы – ООН континентальные, региональные образования (по потребности) Государства (Империи не желательны) области городарайоны ↦...

Без такого массового ликбеза, на лозунгах и лжи, уже далеко не поедите (кроме гражданской войны).

Пример организации системы и выборов (из архива ОФМ – укртекст).

Верховне представництво країни трьох палатне Віче, – організовуюча, контролююча і академічна (президентська) палати. По складу, наприклад, 36, 36, і 45 = 117 депутатів (виходячи із сьогоднішньої практики – 4 карточки на одного депутата). А також виходячи з пропорцій піраміди Хеопса: 4r x 4r x 5r(h). Де r – радіус вписаного конуса, h – висота. Це загально визнані гармонійні пропорції. До того ж, сума цифр дорівнює 9. За Піфагором, це число – ознака присутності розумової енергії. На кілька перших років (з урахуванням, що буде нужда очистити від сміття більшу частину законодавчих норм. Сьогодні їх кількість, якщо не помиляюсь, більше 2500 законів), кількість депутатів може бути подвоєна до 234 депутатів. Хоча немає впевненості, що більша кількість депутатів дасть позитивний результат. За звичай, вони замість ефективної роботи почнуть дебатувати.

Після цього можна послідовно і логічно реорганізувати систему влади і решту владних структур, на основі наукових підходів та здорового глузду. Зрештою – чергові вибори місцевих вожаків, делегатів, тощо. Адже кінцева мета цих модернізацій відома - це демократична, самодостатня ефективна республіка.

Очевидно, перед виборами, кандидати в депутати мають пройти процедуру каяття і просити пробачення перед РА та односельчанами за можливі не порозуміння, в минулому. Це не просте ритуальне дійство – це традиція яка дійшла з вікових глибин.

Вибори можуть відбуватись тільки на засадах взаємодовіри та взаємозв'язку на основі клятви та договору, між кандидатами в депутати та виборцями (тобто, потенційною владою та народом). В договорі мають бути обумовлені та перерозподілені права і обов'язки сторін, повноваження вибраних, та умови безапеляційного їх відкликання. Такий підхід безумовно поверне довіру до влади і прискорить деякі процеси, зменшить кримінал. Допомогу, що до формулювання договору мають надавати представники професійних організацій – автори проекту конституції. Треба розуміти, що система буде повноцінною приблизно через 40-50 років. За цей час, парламенти будуть вчитись думати, щось спрощувати, додавати, коригувати то що. Договори між владою та народом мають бути священними і змінюватись лише за згодою сторін.

Загальні основи договору мають складатись з таких міркувань:
1. Вибори місцевих представників регламентується постановою місцевого активу (скажімо, старостою, за участю керівника навчального закладу, батюшки, дільничого, керівників громадських організацій та профспілок, з відповідними консультаціями з центральним активом). Віддаючи свої голоси, громада свідомо обирає своїх представників у владі. Вибори відбуваються на основі запропонованої філософії, обізнаності і моральності претендентів, тобто, за принципом довіри (недовіри) чесним і розумним;
2. Представники професійної наукової палати пропонуються відповідними творчими спілками (науковими колами), та їх оточенням;
3. Володарі капіталу за межами виборчого округу, представляти виборців в державних представництвах не можуть, оскільки виникає протиріччя інтересів;

Серед прав та зобов’язань делегавів (депутатів), має бути право:
1) – голосувати в державних закладах на представницьких засадах;
2) – безкомпромісно дотримуватись заявленої філософії та діючої (нової) конституції.
3) – Систематично (на місцях) обговорювати актуальні питання та інформувати місцевих активістів, хід їх вирішення, з залученям ЗМІ.

Громада має право:
1) – приймати участь в виборах. Як мінімум, один представник від сім'ї.
2) – безапеляційно відкликати обраних депутатів (делегатів) в будь який час, за переліком певних вимог згідно договору;
3). – спостерігати за підрахунком голосів, та брати участь при каятті, клятві новообраного депутата, та врученні їм посвідчення.

Чем может руководствоваться избиратель?

Очевидно, основными принципами сравнения – знаю – не знаю, верю – не верю; хватит – не хватит ума ...

Кожна палата набирає свою урядову гілку влади. Виконавчі органи – багато рівневі. Скажімо, виконкоми місцевих органів – селищні, поселенські , районні сільські та районні міські (скажімо, в містах з населенням понад 150 тис.), а також міські (великих міст), обласні виконавчі комітети, та Уряди (виконкоми) України.

Довідки: 1. Комуністи, це стихійне явище в нездоровому середовищі. 2. Виходячи з вимог канонів пізнання істини, кандидати від громади повинні піти на місцеві вибори з тієї, або іншої (скажімо комуністичною ☺) філософією і запропонувати організацію (вдосконалення) повноцінного суспільства. 3. Республіка – форма державного устрою, або держава, в якій суверенітет належить народу. 4.Клятва депутата – обов'язкове ритуальне дійство, яке завершується підписом договорів та врученням посвідчення. 5. Але не слід кричати "еврика". Хворі на СНІД моралі, одночасно не одужають і спокійно владу не віддадуть навіть високоосвіченій "Черні", оскільки хворі є хворі. А поки, як сказав класик, –"Маємо, що маємо".
6. Звідки такі великі терміни (40-50 років)? З практики Моисея. Час необхідний для зміни світогляду.

В целом, думайте и готовьтесь к большим переменам – они неизбежны.
Для тех кто читает впервые, кликните по тексту  Основы философии Матра+ подробнее Файл имеет раздел "Свежее видео”, и изменениями от 16.04.2013.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Философия бытия
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.