Анонс: Філософія здоровя Людини і Суспільства

17 січня 2014, 04:55
Власник сторінки
Пенсіонер – Філософ
0
140

Цидулки Основ Філософії БРАМА. Звенення до влади.Похорона політики.

Дозвольте попередити і вибачитись за можливі помилки: в мене проблеми з зором. Крім того в 1953 році я закінчив І клас так і не побачивши Букваря.

Згадаймо: КАНОН ТІІЄДНОСТІ «Віра, Надія, Любов» – підкреслює, що Основа Всесвіту складається з біосистем на основі тригонів. (правильних трикутних площин).

  1. Цей канон витікає з постулатів:
    1. Фундамент для Віри – ІСТИНА; але гола віра, від природи, її сліпа ланка.

  2. 2. Надія щпередбачає і забезпечує пізнання істин; Але це теж слабка ланка сучасної релігії – відсутня академічна база; і панують деякі догмати. Саме тому потрібна певна обережніссть при пзнанні Ядра будь якої системи виходячи з визнечення – ЯД-РОдини.

  3. 3.ВІра та Надія проджують природнью (щтру)Любов – (відчуття натхнення, щастя, задоволення, тобто відчуттч присутності Раю (як в сім'ї, так і в суспільстві), Зрештою (якщо вона не сліпа), – стимулює пізнання будь яких істин.
    Але відчуття щастя мінливе. В наш абсурдний, аморальній час, це безглузда трата часу. Отже, на допомогу стимулу любові, має прийти
    (4) мораль. яка має заохочувати чесність, порядність, справедливість... (або, як кажуть – здоровий глузд). Зоештою, здооов'я людини, суспільства, нації.
    В аморальному суспільстві, сподіватись на успішні економічні зрушення, нормальну (здорову) медицину, і повноцінне навчання — чистої води фантазія, марно очікуванні політичні мрії, — нічого не варті ідеї. Байдужість, бездіяльність, жадоба, заздрість, гординя – стимулюють аморальність суспільства,і додають великий перелік негативу в сім'ях, управліннях, організаціях та об'єднаннях.
    Окремо взята Віра, Надія чи Любов, як би,мертві, бо (по своїй природі), сліпі, не захищені та безпорадні.
    Сьогодні, демонізм ожив (на відміну від допотопної системи організації суспільства, де “чаклували” вчені (жреці, чаклуни, астрологи, алхіміки чи лікарі... Алхімія – хімія за участю Аллаха (Бога). Вона, кажуть, все лікує. По суті, (на сучасній мові) ца біоенергетика.
    В цілому, переглядаючи відео з інтернету, з певною долею ймовірності, можна дійти висновку, що релігійні системи, з часом розгубивши і поховавши знання предків та братів по РАзуму, відмовились від просвіти рабів божих. Десь за 500 років до різдва Ісуса, представники демонізму, зокрема, матеріаліст в тілі Аристотеля, посіяв смуту з театральними ідеями чим загубив життя великого філософа свого часу – Сократа.
    В 1917році, за 100 з хвостиком років до закінчення чергового (рокового) циклу — Демон знов проснувся і ухмиляючись кричить – не кваптесь мене ховати {натякаючи на операцію “Троянський кінь” (через кожний компютер,) в кожну сімю, осередок, організацію)}

  4. Це було останнє попередження. A що нас чекає(?), я вже писав, апріорі... Але не зашкодить, якщо підкреслити: можна очікувати, що інопланетяни нам допоможуть зберегти свій генофонд. Сподіватись на більше не має сенсу. Тобто,— брехати самим собі, — не варто.. Якщо підлетить додаткова допомога, то якийсь відсоток заберуть додатково, але кількість тарілок обмежена. В рай всіх теж не поселять, отже когось залишать. Грішників сьогодні занадто багато, очевидно, прийдеться займати чергу до підземних лабіринтів Донбасу. Звичайно, подорож буде без комфорту. Як архітектор нагадаю — в в розподільниках, переходи в інший напрямок не передбачено. ДБН — нормами, як і закони (а тим більше канони Всесвіту) такі маніпуляції не переддачено. Тому, порушувати вимоги БРАьан не можна — бісенята посадять. І взагалі запамятайте, чорти хабарі не берутьзвикайте. Паперові банкноти там теж не к отуються.

  5.  Думаю, Всесильному Януковичу навіть вертоліт не допоможе. Вони в метро не літають, а в пекло —пробачте, не вміють, бо у них тарілки.
    Таким чином, на все про все залишилось десь з десяток років. Отже, боюсь що роклятим на майдані політикам і служакам в пагонах та без, вже навіть батюшка не допоможе. Звичайно, якщо не візьме чужий гоіх на свою душу. Мужайтесь.

  6. Хоча є вихід: Влада на чолі з Гарантом може проявити ініціативу і запропонувати:
    1. Для захисту від тітушок, Беркуту і заміни міліціантів, організувати козацькі дружири чи щось таке.
    2.Доручити Гані Герман написати доступний текст Філософських цидулок для черні (у греків так називали  безграмотний шар населення). І організквати відповідний ЛІКБЕЗ. Якщо помиритись з Савіком Шнстером, то можна домовитись про сценарій Шоу програии (скажімо) “Бреши та не забріхуйся”. Щоб опозиція відчула ціну брехні. Можна спробувати відпрацювати договір з Черню, на основі Бюджету що формується з низу. Уявляєте як затанцює опозиція, коли низи відмовляться платити скажімо Грифону, подать на зарплату. Чому я кажу опозиція(?) в сьогоднішній ситуації, при новій демократичній організації суспільства, тільки так ви зможете виграти вибори. В іншому випадку опозиція сяде на коня. Сподіваюсь ви це розумієте(?). Уявіть влада з низу, а зверху тільки коордратори. Весь захід, включаючи Штати, буде качатись по землі, в конвульсіях від сміху. ЦВК (зрозуміло) розженете. Хай опозиція спробує покерувати виборчим процесом?!. А захоче опозиція в цурку погратись, то ви зібрали ВІЧЕ, і був депутат, а став грішник. 

    В наступній цидулці сподіваюсь поспілскуємось на тему “Що до лінгвістики”, звичайно, якщо тітушки опозиції не нальють яду – як Сократу.

  7.  (АНОНС: Як слід читати визначення ПІ-РА- МІ-ДА, ПІ- ФА- ГОР. Ми- кола, КОЛ-Я, Ми-Хайло. Яд-РО. Яку філософію обіцяв написати Я-ЦЕ-НЮК, Інше.) . КОНституція – збірка Канонів Б-РА-МА (+ Канони суспільства)      

  8.               БРАМАНТЕ (Bramante) Донато (1444 - 1514), итальянский архитектор. Представитель Высокого Возрождения. Создал гармоничные, цельные, смелые по пространственной композиции постройки…dic.academic.ru › Современная энциклопедия. - 2000 

  9. Так що, не дуже грішні політики мають (на першому етапі) швидко перегрупуватись в прпофесійі Союзи, і згодом поховати політику з її к-Конституцією. Але без християнських почестей і за границями кладовищ. 

    Цікава думка:
    ДО речі, ІнБРА, допоможуть побудувати чергову піраміду і чрний памятник, скажімо у вигляді Сфінкса з лицем, скажімо, Сталіна чи Гітлера. Це великого значення не має.
    Отже, буде так, як має бути. Більше читайте на сторінках Інтернету, якщо антихрести не перешкодять.
    А поки що, маємо шо маємо матеріалізм, дарвінізм, комунізм, капіталізм, – словом політику або простіше - демонізм)!!! Мат(шахи) ізмам так!!! Амінь!!

    Якщо сьогодні не почнемо нормально мислити і пізнавати істини, ми залишимо внукам невтішну спадщину. Для тих хто читає філософію МАТРА, і БРАМА вперше, кликніть по тексту Основы философии Матра+подробнееРедакція від 25.05.2013, СЛІДКУЙТЕ за змінами і доповненями. Або відкрнийте мою сторінку http://my.korrespondent.net/user/213626/publications .
    Хай вам усміхнеться ДОЛЯ.




Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.