Вища Філософія –абсолютна та мудра любов.

01 лютого 2014, 04:42
Власник сторінки
Пенсіонер – Філософ
1
209
Вища Філософія –абсолютна та мудра любов.

Театральні абсурдні ідеї, пошук комромісів, замість пошуку ІСТИН. Наша з повадирем відвертість, про сенс Бкття.

Наша з повадирем відвертість, про сенс Бкття.

Вища Філософія – Абсолютна, Ідеальна, Мудра Любовь Політична філософія діє від зворотнього – “ Любов мудрити”. Це їх проблема з якою вони, поки що катастрофічно не справляються.

"Познание действительности достигается лишь путем вечной смены и сопоставления пар противоположностей" Е.И. Рерих

 Звідси – Театральні абсурдні ідеї, пошук комромісів, замість пошуку ІСТИН Ззвідси, нездатність послідовно розумно мислити. Це не піарні вибрикеньки. Коли тобі майже 70, ніякий піар не потрібний – ні до чого. І на цьому крапка. 

Мене хвилюють внучки і їх майбутнє. Мені буде зле спостерігати (з верху) як вони будуть маятись за наші гріхи (не розуміючи за що їх обділила доля.).
Азаров, Янукович та інші супостати, сподіваються, що забезпечать майбутне чад своїх чад
. Виникає Питання, як? Я писав Ми-Кол-(і)я Азарову.– читай пророцтва Оракулів. Та він вирішив, що самий хитрий і нййрозумніший... Та і це його (грішного) проблеми.
В часі ми літати, поки що, не навчились. НЕ ВСТИГЛИ БОРОЛИСЬ, торговались та міняли полонених на чистий Майдан. Це ж потібно бути такими близрукими! Давати вказівки ... і кому? СимоЧечетам,Чайникам з Олією та Колесами замісь мізків!

Використовуючи порівняння, моделювання та інші філософські прийоми пізнання істин, забезпечує людям здатність і, літати і повзати, не тільки в просторі, а і в часі. (Звичайно не так як пропонують “академіки від політичної -філософії”, а проспіше – як це роблять ІнБРА, на своїх тарілках. Просто і зрозуміло.
В Галактиці вони літають без прооблем, якщо до нас добрались.(Як? За годиниковою стрілкою – в майбутнє. Проти в минуле).
І не в паралельні світи, а в нашій єдиній, абсолютній РАЗУМНІЙ Галактичній системі, яка є складовою Полярної системи і має назву Галактика). Максим Горький певно помилявся. Народжений повзати літати може, щей як. Звичайно, якщо має мізги.

А ми що? Готовимся до чергових выборів? А як? І що далі? Є ідеї? Тупик?! То-то. А скіль ки було планів та мрій. І у кожного в руках Гетьманська булава, раби і Рай та благодать! Революції без жертв не буває. Ліс рублять – щепли литять. І це наша вища ”мудрість”? Апокаліпсис під носом, а ми тішимся – минеться. Пяь тисяч років жили і нічого не сталось, і цей раз Бог нічого не зробить, – куди дінеться,збереже. Питання дуже просте, а кого сберігати?
Убивць Ісуса? Убивць Сократа? Хрестоносців? Сталіна Гітлера, Мусаліні? – Та кому ви потрібніХто прилетить вас спасати. Жорстоку, аморальну, корумповану, жадібну, безграмотну чернь. Це відносиься і до влади. Кому ми такі потрібні? __ Виговорився. Отже, починаєм  думати а пізнавати істини, чи продовжимо кричати “героям Слава”— Нову Вищу Філософію здатні осмислити навіть комуністи, звичайно, якщо закохаються в філософські цидулки мудрості. Для цього треба повірити що є розумні мізки у Полярної зірки, Сонця та Землі, і почати їх вивчат, бо ми, це подоба до образу Божественної сімьї, яку інБРА назівають Бог (бо господар). А далі просто почати шукати істини і робити (перш за все для сабе), крок за кроком (послідовно), керуючись простими правилами:


1. Пізнання істири та проектування послідовних дій. Слід починати з верху (від загальних питань до деталей ( відчуваючи відтінки(реакцію Космосу.Це образне порівняння.). Придивіться як працюють (як малюють) художники. Коли побачите(уявите), ясну картинку – переходьте до будівництва (реконструкції) суспіьства (Без жертв ідей і щепок коли рубають ліс). Хворий фундамент, потрібно лікувати (навчитись спокійно , не залякуючи, розпізнавати істини).
Який дурень сказав, що суспіоьство без голови, здатне жити? Хіба що півень, і то не добго.

2.Реалізація будь якого проекту, починають від основ (з фундементу). Ви бачили щоб будівлі літали? Для цього (з подачі тих же інБРА), вигадали літаки.
Очевмдно на майдані цього не знали, хоч ці істини описувались, і не раз.Такі елементарні правила, треба вивчати і перш за все навчитись порівнювати (думати.) (моделювати ситуацію і ще деякі дрібниці.).
Для тих кто читає філософію вперше, кликніть по тексту Основы философии Матра+подробнееРедакция от 26.04.2013, можливі зміни та доповненя. 
або: http://my.korrespondent.net/user/213626/publications
Це той мінімум, який дозволить осмислити сутність Буття і почати щось розуміти,можливо моделювати і почати пізнавати абсолютний і грішний Всесвіт.

 Николаю Азарову – подробнее 24 января, 16:55 – – Публикаций серии «Моделирование государства»
Ви маєтие зрозуміти, що без віри в вищезгадані істини, надії на пізнання істинного счастья не може бути і мови. А безнадійна (неосмислена) Віра, як така, теж не має сенсу, навіть ради сексу (утіхи). З рештою, без Віри і Надії не можлива Любов. Ні як така, ні як певна потреба, чи будь яка інша потреба. Якщо ви не зможете забезпечити ні Віру, ні надію, ні Любовь, то виникне питання, а навіщо таке буття взагалі? Просто жити, щоб мучитись і горбатитись, на якогось ідіота?. ради чужої утіхи? Навіщо? Якщо Ви не зможете забезпечити пізнання істин, а без цього Ви не зможете пізнати і відчути що таке любов і счастя жити, отже Ваше життя в цілому. Рано чи пізно виникне питання буття чи небутя. Зрештою, таке питання загубить сенс. Це і буде апокаліпсис.

Теба розуміти, що шукаючи і прокладаючи стежку, ви маєте знов і знов піддавати сумніву мої висновки, але завжди пам'ятати, що якщо заблукаєте в цьому не простому світі, завжди повертайтесь на вихідну стежку. Маєте памятати, що на землі жив і буде жити ще не один ЕЙНШТЕЙН, що плюне на істину і заплива в світ мрій та ілюзій видаючи бажане за дійсність, за ради паразитування на шиї суспільспва.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.