Чечетов починає нахвалювати Луценка, як колись Королевську

09 квітня 2013, 09:49
Власник сторінки
журналіст
0
309

В ранковому ефірі "Ери-fm" Михайло Чечетов співав дифірамби Юрію Луценку, ставлячи його в приклад лідерам опозиції, і навіть пообіяв подумати, чи приймати його в ПР, якщо той напише заяву про вступ

Головним чином регіонал вихваляв Луценка за почуте в його публічних заявах на свободі розуміння того, що Рада повинна працювати.  При цьому Чечетов шанобливо називав помилуваного політв'язня "Юрієм Віталійовичем".

На думку Чечетова, Луценко переріс у своєму баченні поточної ситуації всіх лідерів опозиції разом взятих.

"ТойХтоРозводитьЯкКотят" скритикував блокування Ради у притаманному йому стилі:

- Уявіть собі, ви приходите на роботу, а вам не дають працювати, позаяк хтось вирішив страйкувати на захист прав слонів в Африці чи пінгвинів в Антарктиді.

Серед слухачів, які додзвонилися до студії, не було жодного, хто б висловив Чечетову симпатію та підтримку. Всі абоненти піддавали Чечетова жорсткій обструкції, висловлюючи незадоволення як його політичною діяльністю, так і самою персоною.  Додзвонювачі гнівно бажали політику всіляких негараздів й притягнення до відповідальності за все скоєне ним проти України.

Хвиля людського обурення чомусь спонукала ведучу Тетяну Хмельницьку згадати про прийняту в Росії заборону на нецензурну лайку в ЗМІ. Радійниця закликала всіх бути коректними й утримуватися від обсценної лексики, хоча протягом передачі з вуст слухачів не пролунало жодного матюка - лише гостра критика.

Вона також зауважила незвично компліментарний стиль висловлювань Чечетова на адресу Луценка.

Скориставшись електронною поштою, автор цих рядків надіслав питання: "Чи прийме Чечетов Луценка в ПР, якщо той напише заяву про вступ в партію?", яке було зачитане ведучою в ефірі наприкінці програми.

- Будемо думати, - відповів Чечетов.
   
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.