Першоквітневі жарти в ЗМІ

10 квітня 2013, 16:01
Власник сторінки
0
471

Написанного пером не вырубишь топором

Кожного тижня мені доводиться готувати рейтинг найпопулярніших статей і рейтинг найпопулярніших тем в інтернеті. 
Сьогодні, зловив себе на думці, що серед топових статей можуть бути і першоквітневі жарти. Задав аналізувати системі Content Meter з якою працюю, і витягнув декілька статей які потрапили першого квітня в сто найцікавіших.

Деякі з них зараз вже не можна знайти, проте C
Meter  пам'ятає все :)

Отже, про що жартували інтернет ЗМІ?

Про кримінал і політику:

«Тимошенко сбежала». Матеріал, що був розміщений за посиланням http://podrobnosti.ua/criminal/2013/04/01/896954.html за один день встиг набрати 11953 переглядів. Зважаючи на те, що в окремі періоди топ-статті за тиждень отримують 20-30 тисяч переглядів, то доля Тимошенко дійсно хвилююча тема для українців.

         Про інтернет:

«Google решила "закрыть" YouTube на десятилетие». http://korrespondent.net/business/web/1535836-google-reshila-zakryt-youtube-na-desyatiletie - жартівлива стаття яку передрукував Кореспондент, набрала 9260 переглядів за день.

Про комфорт:

«Киевский метрополитен запустит премиум-вагоны с лаунж-зоной» http://korrespondent.net/kyiv/1536011-kievskij-metropoliten-zapustit-premium-vagony-s-launzh-zonoj - цього матеріалу ви вже не знайдете, але перед тим як його видалили, статтю встигли переглянути понад 9 тисяч користувачів. Можна припустити, що читачів цікавило коли ж можна буде їздити в метро з комфортом.

Про надприродне:

«Киевлянка вырастила чупакабру в квартире (фото)» http://www.segodnya.ua/regions/kiev/Kievlyanka-vyrastila-chupakabru-u-sebya-v-kvartire.html - цей матеріал можна знайти ще й зараз. Насправді чупакабра виявилася звичайною фреткою.

         Про заборонене і політиків:

«Как легализовать план: Янукович поет с Черновецким (ВИДЕО)» http://news.bigmir.net/ukraine/691035--Kak-legalizovat--plan---Janukovich-poet-s-Chernoveckim--VIDEO-- - вірусне відео створене народними умільцями, можна знайти і зараз. Це краще дивитися і слухати, що й зробило в понеділок понад 6 тисяч українських користувачів.
           
Про футбол:

«Милевский станет клубным талисманом Динамо Киев» http://sport.bigmir.net/football/ukraine/1566355-Milevskij-stanet-klubnym-talismanom-Dinamo-Kiev - теж понад 6 тисяч переглядів, і привітання з 1 квітня для тих хто дочитав  до кінця.

І просто жарти:

«Анекдоты в номер: 1 апреля» http://kp.ua/daily/010413/386967 Просто анекдоти найпопулярнішими виявилися на сайті kp.ua, де й набрали понад 5 тисяч перглядів з України.



А рекордсменом серед інтернет-змі став наш любий 
korrespondent.net, який розмістив аж 7 першоквітневих матеріалів :)

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Украина,змі,інтернет,1 Квітня,жарти
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.