Відстоювати право киян!

12 квітня 2013, 08:24
Власник сторінки
0
244
Відстоювати право киян!

Учора кияни разом із опозиційними силами вийшли до стін Конституційного Суду з вимогою прискорити процес прийняття рішення щодо призначення виборів мера Києва і Київради.

Учора кияни разом із опозиційними силами вийшли до стін Конституційного Суду з вимогою прискорити процес прийняття рішення щодо призначення виборів мера Києва і Київради.

Активну участь у проведенні акції взяла наша громадська організація «Муніципальна ліга Києва».

Мешканці столиці знову нагадали владі, що готові боротися за свої права до кінця і не дозволять ігнорувати їх право на власну владу. Кияни вже виходили до стін Верховної Ради з вимогою, щоб депутати прийняли постанову щодо виборів у Києві. Ті скинули відповідальність на суддів. На кого тепер перекинуть відповідальність судді?

Позиція Конституційного Суду є відображенням позиції влади в цілому. Регіонали розуміють, що перспектив і прав в Києві вони не мають, тому вигадують різні варіанти і ситуації, які б відтягнули момент їх великої ганьби, тому і знову звертаються до свого улюбленого інструменту – чесного українського суду.

Водночас влада чудово розуміє, що повноваження Київради за законом припиняються за два місяці, і столиця залишається під прямим управлінням Адміністрації Президента. Узурпація влади Партії регіонів і її ставленика Олександра Попова, який поки що є головою КМДА, стане абсолютною. Тяжко собі навіть уявити, що станеться зі столицею за два роки ручного управління професіоналами Попова, які вже готуються розпродати все, що тільки можна, і готові залишити Київ з мільярдними боргами. Те, що реально отримає новий мер за два роки, буде тяжко назвати господарством, чи навіть європейським містом. Тому зважаючи на такі перспективи, кияни мусять боротися за своє місто до кінця.

Але головне те, щоб жителі столиці не мирилися з ідеями влади захопити місто – знову і знову збиралися разом, проявляючи свою чітку позицію, захищаючи місто і власні права. Такий народ неможливо зламати і перемогти.

Кияни заслуговують на свого мера. Ми заслуговуємо на власний вибір.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Попов,Київ,вибори,олександр федоренко,муніципальна ліга києва,Конституційний суд
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.