Мер - кокаїніст?

12 квітня 2013, 09:36
Власник сторінки
журналіст
0
388

Колись, ще за Луценка на посаді МВС, Кернеса ніби-то затримали за "наркоту". По "тєлєку" показували як його автівку оточив якийсь спецпідрозділ.

Той довго не хотів виходити, але потім його таки витягли з салону, посадили у "бобік" і повезли до міліції. Щоправда, історія закінчилася нічим. Згодом все вщухло. Чи то доказів не вистачило, чи то впливові люди "відмазали". Сам "фігурант" заявив про влаштовану проти нього провокацію.

Але ті концерти, які Кернес кожного разу видає на "Шустері", що він говорить і як при цьому виглядає, мимоволі викликають спогади про гучний інцидент. Такі номери, які останнього часу стали регулярними, спонукають до серйозних сумнівів щодо адекватності мера й наштовхують на підозри стосовно можливих причин його поведінки.

А подивіться на те, що витворяє Кернес у Харкові сьогодні. Загородив центр тролейбусами, автобусами, комунальним спецтранспортом, перекрив міст, відкрив гідранти. На вулицях утворилися величезні затори. Рух паралізований. Створено штучний колапс. Це так він готується до опозиційної  "Вставай, Україно!", аби унеможливити просування колонни протестувальників. І отака блокада влаштована за підня до заходу.

Чи здатна на подібні дії нормальна людина, яка чогось не курить із забороненого, не ковтає або не нюхає?




Тролейбуси, фото з Facebook Дмитрий Чигрин

Фото Андрія Парубія

 
"Я маленькая лошадка
И мне живется несладко
Мне трудно нести мою ношу
Настанет день и я ее брошу
Я маленькая лошадка, но стою очень много денег
И я везу свою большую повозку с того на этот берег

Мне хочется плакать, мне хочется смеятся
Мне хочется прыгать, валятся и брыкаться
Чтобы были друзья, или хотя бы один
Но я работаю как вол, в моей тележке кокаин"
/Найк Борзов, "Я маленькая лошадка"/

 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.