"Шустер-live": особиста ганьба Шустера й Кернеса перетворилася на їхній тріумф

13 квітня 2013, 08:24
Власник сторінки
журналіст
0
372

Попри влаштовані мером Харкова транспортні безчинства, на ток-шоу він був названий хорошим господарником, а Шустер, незважаючи на явний провал передачі - найкращим і найвпливовішим журналістом України

На онлайн-конференції сайту "Подробиці" Євген Кисельов схарактеризував Анну Безулик недостатньо харизматичною, а тому нецікавою для глядача:

«В период запуска телеканала ТВі я встречался с Анной, мы пообщались, посмотрели ее программы, и тогда было принято решение не сотрудничать с ней. Это совпадает с моим видением. Я считаю, что Анне Безулик не хватает харизмы и телевизионного очарования. Не знаю, как она стала телезвездой. Пусть ее приглашают те, кто оценивает ее возможности по-другому».

Якщо про надмірну академічність ведучої можна сперечатися, то безспірним є той факт, що її передачі ніколи не зазнавали такого нищівного фіаско, як це трапилося вчора з "супер-пупер харизматиком" Шустером. Одначе на "Інтері" її зміняли саме на нього.

Безулик утримувалася від запрошення Ляшка на свої шоу, а на Шустері той прописався. І от результат. Передача розвалилася, чим скористалася влада. Опозиція залишила влаштований в ефірі хаос, в результаті чого головним героєм передачі став Кернес, який за підсудну справу - штучний транспортний колапс в мегаполісі, влаштований аби перешкодити проведенню акції "Вставай, Україно!" - отримав повну реабілітацію.

Свої лаври за перетворення ток-шоу на комічний балаган здобув і Шустер. Провладними учасниками передачі він був схарактеризований найкращим та найвпливовішим журналістом України. Отже дзеркало дійсності виявилося повністю викривленим і спотвореним. Все на "Шустері" було поставлено з ніг на голову. Абсурд, помножений на маразм. Та ще й в кубі.  
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.