ЗАСМАЖИТИ ПОРОСЯ ЯК ЄВРЕЯ В КРЕМАТОРІЇ

16 квітня 2013, 09:57
Власник сторінки
журналіст
0
404

Ой, вибачайте, я пожартував. Тепер весь час буду їсти одну мацу і називати своїх діточок давидами та мойшами незалежно від статі. До 2018 року. А потім - сарами і розами. Можливо кларами. Хі-хі, ха-ха

Саме так виглядає вибачення російського скомороха урганта за свій жарт над українцями в передачі Первого канала, "Смак".

Уявляю, який би вселенський галас здійнявся, якби, припускаючи неможливе, наш Богдан Бенюк (це прізвище тільки для прикладу) в аналогічному кулінарному шоу взяв та й "приколовся": "засмажили порося, як єврея в крематорії". Ото було б! Мама рідна!

Весь Ізраїль би на вуха встав! Та що там Ізраїль, євреї всього світу! Вони б, немов очманілі, бастували, мітингували, гуділи у клаксони, блокували, ані працювати, ані спати нікому не давали б. По всій планеті! А скільки було б розтоптано, пошматовано, спалено українських прапорів! До спеціальної сесії ООН би дійшло!

 А в самій Україні Бенюка негайно б посадили, провівши у прямому ефірі показовий судовий процес. І не лише над ним одним. Судили б все керівництво "Свободи". Тюрмами були б переповнені "свободівськими" активістами. Регіонали з комуняками тільки б і волали на всіх "шустерах" та газетних шпальтах: "Фашизм!!! Фашизм!!! Фашизм!!! Антисемітизм!!! Антисемітизм!!! Антисемітизм!!!"

Інша річ, коли так само жорстоко з українця глузує єврей. Йому можна, адже він ЄВРЕЙ! Тим більше російський. І цим все сказано. Він кращий, він ліпший, він НАДлюдина. Хто такі в порівнянні з ним якісь українці? Що вони і чого варті? Тьфу на них! Бо на них - можна. На ЄВРЕЇВ - НІ! НІ! НІ! І ще сто тисяч раз НІ!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.