Влада проти Юрія Одарченко

16 квітня 2013, 17:04
Власник сторінки
0
198
Влада проти Юрія Одарченко

Влада вигадує нові шляхи боротьби з опозицією. Це роблять залежні від влади суди позбавляючи народних депутатів мандатів.

Влада вигадує нові шляхи боротьби з опозицією. Це роблять залежні від влади суди позбавляючи народних депутатів мандатів.  Цього разу мандату можуть позбавити нардепа від фракції «Батьківщина» Юрія Одарченка. Для нас це не просто один із народних депутатів, Юрій Одарченко - голова київської організації партії, організації, яка відповідає за підготовку до виборів у столиці, дату яких влада навмисне не хоче призначати. Організації партії, що має найбільшу підтримку киян та є наймасовішою політичною силою у Києві.

 Влада вигадала найбільш цинічний і хитрий спосіб, щоб послабити опозицію в столиці. Одарченка можуть позбавити мандата за позовом донеччанина Сергія Горбатого, який стверджує, що Одарченко є членом правління ТОВ «Донецьк-аква» та є сумісником у ВРУ. А це заборонено діючим законодавством. 

 Абсурдність позову полягає в тому, що Одарченко ніколи не мав до ТОВ «Донецьк-аква»  жодного відношення. Між тим, у законі України є прогалина, що дозволяє зробити людину членом правління будь-якої організації навіть без її відома. Цим і скористалися опоненти опозиціонера. Більше того, суд навіть не сповістив Одарченка про позов. У справі, де  відповідачем є ЦВК і йдеться про особисті права нардепа,  Одарченко не виступає  навіть третьою стороною.

 Далі все легко. Українські суди неодноразово демонстрували свою прихильність і залежність від влади. Взяти хоча б розгляд надуманих справ лідерів опозиції Юлії Тимошенко і Юрія Луценка. Свавілля, що робилося під час судових засідань, важко передати словами. При цьому суди були готові працювати і вдень, і вночі. Зате коли справа доходить до призначення виборів у столиці, Конституційний Суд може тижнями не розглядати подання 48 народних депутатів від Партії регіонів, яке вони придумали, щоб затягти призначення виборів.

 Одарченка можуть позбавити мандату оперативно, вже у цю середу. О 10.00 під стінами Окружного адміністративного суду  м. Києва розпочнеться мітинг.  Ми маємо боротися.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: власть,Киев,суд,опозиція
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.