Бий жидів - рятуй Україну?

16 квітня 2013, 17:05
Власник сторінки
Народний депутат України, заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка
0
378
Бий жидів - рятуй Україну?

Хіба важливо, ким Ургант народився

Абсолютно згоден з тим, що називати Урганта "жидом" - це опускатися до його ж рівня. Він просто мудак і моральний виродок, який танцює на домовинах невинно убієнних, жартуючи над тим, як кровожерлива комуністична машина люто вбивала мільйони людей. Але причому тут його національність? Яка різниця, єврей він, француз чи молдаванин? Дебілізм не має національності - це явище мультикультурне.

Я щасливий, що народився українцем на Україні, щасливий, що дослідив свій рід до отамана Варвинської сотні Прилуцького полку Війська Запорізького Василя Лозового. Але хіба у мене - і так само кожного - є моральне право гордитися своєю національністю або навпаки звинувачувати когось у тому, що він народився, скажімо, німцем чи греком. У тому, що ти народився українцем, немає жодної твоєї заслуги. Ти ніяк не міг на це вплинути. На це була Воля Божа. От ті, хто зрікається свого роду-племені, як, наприклад, Яценюк - не варті жодної краплі поваги. Вони нічим не кращі і тих, хто (як Ургант) сміється з національної трагедії іншого народу, і тих, хто (як декотрі сучасні діячі) називає причиною ахінеї чорноротого Урганта те, що він - jewish.

Василь Симоненко, поза сумнівами, був правий: "Можна вибрать друга і по духу брата, Лиш не можна, сину, матір вибирати. Можна все на світі вибирати, сину,

Вибрати не можна тільки Батьківщину". Матері Урганта Валерії Іванівні Кисельовій має бути соромно за те, якого недоумка вона народила. Але яке відношення до цього має національне походження?..

Так, Ургант має бути суворо покараний. Якщо "Перший канал" має хоч краплю поваги до українського народу, який називає "братнім", буде офіційне вибачення від керівництва телеканалу, і Ургант працювати там більше не буде. Також має бути звільнений редактор програми, котрий пустив цю хрінотінь в ефір, хоча це був запис і можна було вирізати. Якщо Міністерство  закордонних справ України має хоч краплю поваги до свого народу, то міністр Кожара підтримає депутатське звернення Олега Ляшка про визнання Івана Урганта persona non grata в нашій державі.

Об'єктивно слово "жид" справді літературне і зустрічається не лише в українських письменників, до речі, в польській мові воно взагалі є офіційним. Але всі ж знають, що для більшості євреїв воно образливе. Для чого дискредитувати питання покарання Урганту, зводячи все до його національності? Наволоч, яка зробила єврейському народу Холокост, нічим не краще наволочі, яка зробила українцям Голодомор.

P.S. Чомусь згадався Леонід Черновецький: " - У меня отец был евреем. - А мама? - А мама - русская. - А Вы? - А я - украинец".

 

 

Андрій Лозовий,

Заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка

 

 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: ВР,Ляшко,Радикальна партія,Олег Ляшко,Андрій Лозовий,Олег Ляшка,лозовий
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.